Ainesosat
Valmistus
Lämmitä uuni 210º C. Nosta kalapala uuninkestävään vuokaan, jätä tilaa sen ympärille. Paista uunin keskiosassa n. 20 min ennen kuin lisäät kasvikset sekaan.
Kuutioi kasvikset sillä välin kun kala kypsyy uunissa. Pilko sitruuna lohkoiksi.
Ota vuoka uunista ja kaada pilkotut kasvikset kalan ympärille. Valuta kasvisten päälle hieman öljyä ja asettele sekaan sitruunan lohkoja. Mausta kasvikset suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele päälle persiljaa. Anna paistua uunissa vielä n. 20 minuutin ajan, kunnes kala on pinnaltaan kullanruskea ja kasvikset kypsiä.
Kun kala ja kasvikset ovat kypsiä, poimi pois sitruunalohkot. Tarjoa aterian kanssa tuoretta leipää.
Tarjoiluehdotukset
Vieläkin helpomman version saat käyttämällä Finduksen valmiita Uuni- ja grillikasviksia! Ateriasta saat tukevamman keittämällä lisäksi pastaa tai riisiä.