Pellavansiemenillä paneroidut kalafileet ja lohkoperunat

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Pellavansiemenillä paneroituja kalafileitä ja paistettuja lohkoperunoita

Paistetut lohkoperunat ja ihana smetanakastike ovat maistuva lisä Findusin pellavansiemenillä parenoiduille kalafileille.
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

2 
pkt
 
pellavansiemenillä paneroituja kalafileitä 
20 
g
 
tuoreita yrttejä
70 
g
 
vuonankaalia
120 
g
 
vihreitä papuja
120 
g
 
vahapapuja
3 
dl
 
smetanaa
4 
rkl
 
mango chutneyta
3/4 
tl
 
currya
valkopippuria
500 
g
 
perunaa

Valmistus

  1. Valmista pellavansiemenillä leivitetyt paneroidut kalafileet pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Leikkaa perunat lohkoiksi ja mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Laita perunanlohkot uunipellille ja ripottele päälle öljyä. Paista uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.
  4. Lisää vihreät pavut ja vahapavut perunoiden kanssa uunipellille noin 6–8 minuutiksi.
  5. Samalla kun perunat ovat uunissa, sekoita yhteen smetana, mangochutney ja curry. Mausta suolalla ja pippurilla.
  6. Anna kastikkeen tekeytyä hetken, sekoita muutaman kerran ennen tarjoilua.
    Hyvää ruokahalua!
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä