Pakkausmenetelmiä paremman tulevaisuuden eteen

Tuotteemme ovat rakastettuja, minkä vuoksi meille on myös tärkeää, että tuotamme ne suhtautumalla kunnioituksella käytettyihin resursseihin ja materiaaleihin. 

Pakkaukset ovat tärkeitä, koska ne suojaavat ja säilövät tuotteet kuljetuksen aikana. Pakkausten avulla toimitamme kuluttajille turvallisesti korkealaatuisia tuotteita. Pakkausmenetelmämme antavat tuotteillemme pidemmän säilyvyysajan. Pakkausmenetelmien avulla ruoka on myös helpompi annostella, ja ruokahävikki vähenee pakkausten uudelleensuljettavuuden ja selkeiden merkintöjen ansiosta. 

Koska pakkaukset ovat niintärkeitä, on niiden toteutus ja kehitys on suunniteltava huolella.

Meillä on toimintaperiaatteet pakkausmenetelmille jotka takaavat, että kaikki pakkauksemme soveltuvat niiden käyttötarkoitukseen. Meille tämä merkitsee seuraavia asioita: 

  • pakkaus on turvallinen elintarvikekäyttöön
  • vältämme ylimääräisiä materiaaleja aina, kun se on mahdollista
  • otamme huomioon pakkausmenetelmän vaikutukset ympäristölle

Pakkausten kierrätettävyys on tärkeysjärjestyksessä etusijalla. Tutkimme jatkuvasti uusia resursseja ja asetamme etusijalle uusiutuvien lähteiden materiaalivaihtoehdot, pääasiassa paperin. Rohkaisemme myös kuluttajiamme kierrättämään pakkaukset, kun he ovat nauttineet ateriansa.

Kun pohdimme eräässä markkinassamme uutta pakkausratkaisua pakastetulle hampurilaistuotteelle, kehitimme optimoidun pakkauksen , joka käyttää vähemmän materiaalia ja vie vähemmän kuljetus- ja varastotilaa. Uusi pakkausmenetelmä mahdollisti paremman lavajärjestelmän, jonka ansiosta vähensimme logistisia kuluja ja tarvittavien kuormalavojen määrää. Tällä oli merkittäviä ympäristövaikutuksia, kun vähensimme hiilidioksidipäästöjä jakelussa ja varastoinnissa koko toimitusketjussamme.

Vähennämme pakkausmenetelmiemme ympäristövaikutuksia. Tällä hetkellä 70 % kuluttajatuotteidemme pakkauksista on kierrätyskelpoisia – ja luku nousee aina vain.

Tavoitteenamme on,
että 100 % kuluttatuotepakkauksista on kierrätyskelpoisia vuoden 2022 loppuun mennessä