Tomaatti-mozzarella vegeburgeri

Valmistusaika
'
Annosten määrä
2
Tomaatti-mozzarella vegeburgeri

Kokeile mahtavaa vegeburgeria italialaiseen tyyliin! Green Cuisine Vegeburgeri-pihvit saavat seurakseen tomaattia, mozzarellaa ja rucolaa. Saat burgerista vegaanisen vaihtamalla mozzarellan vegaaniseen ”juustoon” tai avokadoon.

Valmistusaika
'
Annosten määrä
2

Ainesosat

2 
hampurilaissämpylää
1 
rkl 
punaista pestoa
2 
rkl 
(vegaanista) majoneesia
1 
pallo mozzarellaa
1 
pihvitomaatti
kourallinen rucolaa

Valmistus

  1. Valmista Green Cuisine Vegeburgerit pakkauksen ohjeen mukaan.

  2. Sekoita pesto ja majoneesi keskenään ja levitä sämpylän puolikkaille.

  3. Viipaloi mozzarella ja tomaatti.

  4. Kokoa burgerit: laita sämpylän pohjan päälle rucola, sitten burgeripihvi, mozzarellaa, tomaattia ja lopuksi sämpylän kansi päälle.
  5. Paahda hampurilaissämpylät pannulla, jotta ne saavat rapean pinnan.

Tarjoiluehdotukset

Jos haluat burgerista vegaanisen, voit korvata mozzarellan vegaanisella “juustolla” tai avokadolla.

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
Arviosi
Anna arvio
*
*
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä