Ainesosat
2
hampurilaissämpylää
1
rkl
punaista pestoa
2
rkl
(vegaanista) majoneesia
1
pkt
1
pihvitomaatti
kourallinen rucolaa
1
pallo mozzarellaa
Valmistus
Valmista Green Cuisine Vegeburgerit pakkauksen ohjeen mukaan.
Paahda hampurilaissämpylät pannulla, jotta ne saavat rapean pinnan.
Sekoita pesto ja majoneesi keskenään ja levitä sämpylän puolikkaille.
Viipaloi mozzarella ja tomaatti.
- Kokoa burgerit: laita sämpylän pohjan päälle rucola, sitten burgeripihvi, mozzarellaa, tomaattia ja lopuksi sämpylän kansi päälle.
Tarjoiluehdotukset
Jos haluat burgerista vegaanisen, voit korvata mozzarellan vegaanisella “juustolla” tai avokadolla.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä