Tomaatti-mozzarella vegeburgeri

Valmistusaika
'
Annosten määrä
2

Kokeile mahtavaa vegeburgeria italialaiseen tyyliin! Green Cuisine Vegeburgeri-pihvit saavat seurakseen tomaattia, mozzarellaa ja rucolaa. Saat burgerista vegaanisen vaihtamalla mozzarellan vegaaniseen ”juustoon” tai avokadoon.

Valmistusaika
'
Annosten määrä
2

Ainesosat

2 
hampurilaissämpylää
1 
rkl
 
punaista pestoa
2 
rkl
 
(vegaanista) majoneesia
1 
pkt
 
1 
pihvitomaatti
kourallinen rucolaa
1 
pallo mozzarellaa

Valmistus

  1. Valmista Green Cuisine Vegeburgerit pakkauksen ohjeen mukaan.

  2. Paahda hampurilaissämpylät pannulla, jotta ne saavat rapean pinnan.

  3. Sekoita pesto ja majoneesi keskenään ja levitä sämpylän puolikkaille.

  4. Viipaloi mozzarella ja tomaatti.

  5. Kokoa burgerit: laita sämpylän pohjan päälle rucola, sitten burgeripihvi, mozzarellaa, tomaattia ja lopuksi sämpylän kansi päälle.

Tarjoiluehdotukset

Jos haluat burgerista vegaanisen, voit korvata mozzarellan vegaanisella “juustolla” tai avokadolla.

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä