Ainesosat

2 
hampurilaissämpylää
2 
rkl 
(vegaanista) majoneesia
1 
rkl 
punaista pestoa
1 
pkt  
1 
pallo mozzarellaa
1 
pihvitomaatti
kourallinen rucolaa

Valmistus

  1. Valmista Green Cuisine Vegeburgerit pakkauksen ohjeen mukaan.

  2. Paahda hampurilaissämpylät pannulla, jotta ne saavat rapean pinnan.

  3. Sekoita pesto ja majoneesi keskenään ja levitä sämpylän puolikkaille.

  4. Viipaloi mozzarella ja tomaatti.

  5. Kokoa burgerit: laita sämpylän pohjan päälle rucola, sitten burgeripihvi, mozzarellaa, tomaattia ja lopuksi sämpylän kansi päälle.

Tarjoiluehdotukset

Jos haluat burgerista vegaanisen, voit korvata mozzarellan vegaanisella “juustolla” tai avokadolla.

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
Arviosi
Anna arvio
*
*
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä