Lehtipihvi & maustevoi

lehtipihvi ja maustevoi
25 min
kypsennysaika
3
Annokset
Lehtipihvi maustettuna itse tehdyllä maustevoilla on klassikko, joka maistuu varmasti kaikille! Lisäkkeenä värikäs ja maukas Yrttiset Uuni- ja grillikasvikset.

Valmistus

  1. Maustevoi:

    1. Notkista voi ja purista joukkoon valkosipulinkynnet. Sekoita ja mausta.
    2. Voit muotoilla maustevoista rullan ja kääriä sen kelmun sisään.
    3. Jäähdytä jääkaapissa muutama tunti ja leikkaa veitsellä sopivankokoisia paloja ennen tarjoilua.
  2. Pihvit:

    1. Paista pihvit kuumalla pannulla tai grillissä 1-2 min välillä kääntäen. Laita maustevoinappi pihvin päälle.
  3. Valmista kasvikset pakkauksen ohjeen mukaisesti uunissa tai grillissä. Halutessasi voit tarjota lisänä raikasta salaattia ja viimeistellä annoksen tuoreilla yrteillä.

Ainesosat

Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

Ainesosien luettelo

1 
ps
 
3 
lehtipihviä (à n. 140 g)
Voita tai margariinia paistamiseen
Maustevoi:
2 
valkosipulikynttä
½ 
tl
 
valkopippurijauhetta
2 
rkl
 
paprikajauhetta

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto