Findus valmisateriat – Helppoa, herkullista ja nopeaa suoraan pakkasesta!

Herkullinen ja maukas valmisateria on oikea arjen pelastaja. Olipa kyseessä sitten lapsiperhe tai sinkkutalous, aikaa ruoanlaittoon ei aina jää toivotusti. Findus valmisaterioilla loihdit vaivattomasti ja nopeasti herkullisen aterian itsellesi tai isommallekin perheelle. Kattava valikoimamme sisältää niin suoraan mikrossa valmistettavat ateriat kuin pannulla kypsennettävät ruoat – kasvisvaihtoehtoja unohtamatta!

Saisiko olla esimerkiksi Dagen lihapyörykät voilla maustetulla perunamuusilla, Vegetarian Couscous -kasvisateria vai kenties maukas Chicken Curry? Tutustu valikoimaamme ja kokeile – huomaat eron!

 

Lue lisää valmisruokien terveellisyydestä

Tiedätkö, mitä valmisateriat oikeastaan ovat? Entä oletko joskus miettinyt niiden terveellisyyttä? Tutustu artikkeliimme, jossa kerromme lisää valmisaterioista sekä muun muassa siitä, miten luet tuoteselosteita oikein jotta tiedät varmasti, mitä syöt.

Artikkeli: Valmisruokien terveellisyys

Kokeile paahdettua avokadoa ja couscousia

Loihdi tuoreesta avokadosta ja Vegetarian Couscous -pannuateriasta käden käänteessä herkullinen kasvisateria! Maukas couscous ja rapeat vihannekset sopivat erinomaisesti yhteen paahdetun avokadon kanssa, lopputuloksen ollessa herkullinen ja täyttävä.

Reseptiin

Valmista vartissa - naudanlihapyttipannu & paistetut sienet

Iso nälkä ja vähän aikaa? Findus Naudanlihapyttipannu paistetuilla sienillä ja parsakaalilla valmistuu vain 15 minuutissa, ja selättää taatusti kovemmankin nälän. Kruunaa ateria paistetulla kananmunalla!

Reseptiin

Klassikkoateria! Meheviä lihapyöryköitä, voilla maustettua perunamuusia, makeita herneitä, herkullista kermakastiketta ja puolukkaa.

Dagens Lihapyörykät

Pannulla kypsennettävä valmisateria, jossa pastaa ja carbonarakastiketta.

Dagens Middag Pasta Carbonara