Vegaaniset valmisruoat ja muut vegetuotteet

Nopeat ja helpot vegaaniset herkut, jotka valmistuvat nopeasti

Tiesitkö, että Finduksen valikoimista löydät useita erilaisia, täysin vegaanisia valmisruokia, lisukkeita ja leivonnaisia? Vegaanisen ruokavalion seuraaminen ja ruoanlaitto ei tarvitse olla aikaa vievää, sillä nämä ruoat kypsytät nopeasti ja helposti ruoasta riippuen uunissa, pannulla tai mikrossa. Valmista tulee parhaimmillaan jo muutamassa minuutissa, joten näillä sammutat pienemmän ja isommankin yllättävän nälän vaivattomasti. Äläkä unohda falafeleja ja vegepuikkoja sekä erittäin kattavaa pakastekasvisten valikoimaamme, jotka luonnollisesti ovat täysin vegaaneja. Eikä herkkujen ystäviäkään ole unohdettu, sillä valtaosa leivonnaisistamme on myös vegaanisesti valmistettuja.

Vegaaniset valmisruoat

Vegaaniset valmisateriamme kuuluvat World Selection pannuateriat -tuoteperheeseen, joka esittelee makuja ympäri maailmaa. Valmisruoat kuumennetaan paistinpannulla 8-10 minuutissa.

Vegetarian Couscous

Ateria sisältää herkullista couscousia, erilaisia vihanneksia ja itämaisia mausteita. Tämän voi syödä sellaisenaan tai tukevoittaa sitä halutulla proteiinilla.

https://www.findus.fi/tuotteet/valmisateriat/world-selection-pannuateriat/ws-vegetarian-couscous-700g

Vegetarian Sweet Chili

Hieman mausteisemman vegaaniruoan ystäville suosittelemme Vegetarian Sweet-chili-ateriaa, jossa nuudelit ja raikkaat vihannekset on maustettu makealla chilipippurilla. Juuri sopivan kutittelevan tulista!

Falafelit

Kikherneistä valmistetut Finduksen falafelit ovat klassikko. Ja mikäs sen parempaa kuin valmistaa itse lisukkeet ja kastike, tai minkä ikinä kanssa niitä haluatkaan tarjota!
Finduksen falafelit valmistuvat pannulla vartissa ja uunissa noin 20 minuutissa.

Findusin Green Cuisine -falafelpyörykät löytyvät täältä »

Pohditko, mitä tarjota falafelien kylkeen? Katso maanmainiot falafel-reseptit kattavassa reseptipankissamme!

Voit hankkia Falafel-aterian myös täysin valmiina: kokeile Findus World Selection Falafel Marrakech -mikroateriaa! Falafelien lisukkeena.  on couscousta ja laaja valikoima laadukkaimpia kasviksia mm. parsakaalista porkkanaan, paprikaan, sipuliin ja linsseihin. Aterian täydentää eksoottisia mausteita sisältävä kastike.

Vegepuikot

Rapsakan rapeat, ulkoa kullankeltaiset ja sisältä värikkäät – sitä kaikkea ovat vegaaniset vegepuikot! Ne sopivat erinomaisesti dipattavaksi tai vaikkapa kalapuikkojen korvikkeiksi, ja siitä syystä ovat myös lasten mieleen. Valmista vegepuikot paistinpannulla 6-8 minuutissa tai uunissa alle vartissa. 

Findusin Green Cuisine vegepuikot löydät täältä »

Leivonnaiset

Hyvä ateria päätetään aina jälkiruokaan – ja Finduksen valikoimasta löydät useita herkullisia, vegaanisia leivonnaisia. Niitä ei tarvitse edes kuumentaa, sillä ne ovat sulettuaan valmiita nautittavaksi! Maista esimerkiksi perinteisiä kanelipullia tai suussa sulavia omena-kanelipullia.

Kanelipullat

Kanelipullat ovat suomalainen klassikko, joka kelpaa tarjottavaksi niin mökin terassilla kahvikupillisen kera kuin myös hiihtolenkin jälkeen kuuman mehun kanssa. Tai sitten ihan sellaisenaan omana pikku herkkuhetkenä. 
https://www.findus.fi/tuotteet/leivonnaiset/valmiiksi-paistetut-leivonnaiset/sulatusvalmiita-kanelipullia

Omena-kanelipullat

Miten perinteisistä kanelipullista enää saisi millään herkullisempia? No vaikka omenaisella täytteellä! 
https://www.findus.fi/tuotteet/leivonnaiset/valmiiksi-paistetut-leivonnaiset/omena-kanelipullia-700g 

Älä unohda laajaa pakastekasvisten valikoimaa!

Vegaanisista tuotteista puhuttaessa ei tietenkään sovi unohtaa Finduksen erittäin laajaa pakastevihannesvalikoimaa, josta löydät raaka-aineet vaikka mihin reseptiin! Valmistit sitten wokkia, grillikasviksia tai etsit hyvää kasvislisäkettä proteiinille, niin täältä ne löydät, kuin myös valmiiksi hienonnetut yrtit, joita voit käyttää kerralla vain juuri sen verran kuin tarvitset.
https://www.findus.fi/tuotteet/vihannekset-ja-kasvikset