Parhaat valmisruoat

Herkulliset ja laadukkaat valmisruoat pieneen ja isoon nälkään, koko perheelle ja juhlavampaankin tilanteeseen

Valmisruoat on tavallisesti ajateltu lähinnä kiireisen arjen pelastukseksi, jolloin tavoitteena on taltuttaa nälkä nopeasti, eikä viimeistelty ruoan maku ole välttämättä se pääasia. Oletko ajatellut, että valmisruoat voivat itse asiassa olla erittäin herkullisia ja pitkälle mietittyjä makukokonaisuuksia, joissa on kiinnitetty paljon huomiota raaka-aineiden laatuun? Finduksen kaikki valmisateriat löytyvät pakastealtaasta, eli ne eivät ole suojakaasuun pakattuja eineksiä, vaan tuoreena teollisin pakastusmenetelmien pakastettuja ruokia. Näin maut ja ravinteet on onnistuttu säilyttämään erittäin tarkasti. Tämän ansiosta esimerkiksi kokoliha ja erilaiset pihvit – joita tuotevalikoimasta löytyy useita vaihtoehtoja – pitävät maun lisäksi myös rakenteensa ja kasvikset herkullisen värinsä.

Tutustu alla tarkemmin valmisruokavalikoimaamme, josta löydät omat varmasti suosikkisi kokolihapihveistä vegaanisiin vaihtoehtoihin, perinteisiin ruokiin ja eksoottisiin makuihin!

Dagens

Dagens-tuotevalikoima jakaantuu kolmeen teemaan: Dagens mikroaterioihin, josta löydät erilaiset reilut klassikot, Dagens Special -ateriat, jotka on valmistettu korkealaatuisimmista raaka-aineista sekä Dagens Middag pannuateriat, jotka ovat riittoisia, pannulla valmistettavia aterioita, joista riittää jaettavaa useammallekin.

Dagens mikroateriat

Tunnettuja makuja ja rakastettuja klassikoita - eli toisin sanoen ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettuja tuttuja ruokia nopeasti valmistuvassa muodossa! Tästä tuoteperheestä löydät niin perinteiset lihapyörykät perunamuusilla, brittiklassikon Fish&Chipsin, herkullisen Curry-broilerifileeaterian sekä parikin erilaista pihviateriaa. Tuoteperheen uusin tulokas on italialaisklassikko Pasta Alfredo, jossa tagliatellepastaa tarjoillaan herkullisessa cheddarjuustokastikkeessa kinkun ja basilikan kera.

Dagens Special

Tämä tuoteperhe sopii niihin tilanteisiin, kun haluat ripauksen luksusta arjen keskelle. Dagens Special -ateriat on valmistettu korkealaatuisimmista raaka-aineista. Esimerkiksi Paahdettu broilerinfilee -ateriassa tarjolla on aitoja broilerin fileitä lisukkeenaan miniröstejä ja viherpippurikastiketta sekä parsakaalia ja mustaherukkaa.

Dagens Middag pannuateriat

Dagens Middag -ateriat ovat riittoisia aterioita, joista riittää koko perheelle. Nämä ateriat valmistuvat pannulla vain muutamassa minuutissa. Ja jos ruokittavana on suurempi seurue, niin pannuaterioita voit vaivattomasti valmistaa isommankin määrän samalla kertaa. Nämä maut sopivat niin nuorten kuin varttuneempien suuhun – kokeile vaikkapa herkullista Pasta Bolognese -ateriaa!

World Selection

World Selection pannuateriat

Riittoisaa ja herkullista kasvisruokaa, josta riittää kaikille! World Selection pannuaterioihin kuuluu kaksi herkullista makua, itämaisilla mausteilla ryyditetty Vegetarian Couscous sekä makealla chilipippurilla maustettu Vegetarian Sweet Chili, joka on valmistettu nuudeleista ja raikkaista kasviksista. Molemmat ateriat valmistuvat pannulla alle 10 minuutissa, joten laadukkaan kasvisruoan syöminen ei ole valmistusajasta kiinni! 

Pyttipannut

Ihanaa suomalaista perusruokaa – pyttipannu jos mikä on aito klassikkoateria! Findusin pyttipannu-tuoteperhe sisältää eri vaihtoehtoja: perinteisen Makkarapyttipannun, Naudanlihapyttipannun sekä äärimmäisen herkullisen Kievarin pyttipannun, joka sisältää mausteista Chorizo-makkaraa, kinkkua, purjoa, sipulia sekä tietenkin perunaa. Mikäli pyttipannu on ruokasuosikkejasi, tästä tuoteperheestä löydät varmasti syötävää pitemmäksikin aikaa.