Kesän maistuvimmat kasvikset valmistuvat grillissä tai uunissa!

Monille suomalaisille kevään ja kesän saapuminen merkitsee grillikauden avaamista. Olennainen osa laadukasta ja tasapainoista syömistä ovat eri tavoin valmistetut kasvikset. Lisukekasvikset valmistat kätevästi ilman pilkkomista Findus Uuni- ja grillikasviksista, joita on 6 erilaista sekoitusta. Onko suosikkisi oreganolla ja timjamilla maustettu Yrttiset, bataattia sisältävä Texas vai kenties pehmeän tulinen Katalonia? Tehokkaan pakastusmenetelmän ansiosta kasviksissa on maut ja ravinteet tallella. Valmiiksi pilkotut ja maustetut Findus Uuni- ja grillikasvikset valmistuvat nopeasti: lisää kasvikset vain jäisinä foliovuoassa grilliin tai uunipellillä uuniin – helppoa ja herkullista!

Reseptivinkki:

Kasvisnyyteillä ruokit helposti vähän suuremmankin porukan. Tarjoile sellaisenaan tai ruokaisempana lisukevaihtoehtona.

Resepti: Uunikasvikset foliossa ja halloumijuustoa

Suomalainen kesä ja grillaaminen kuuluu yhteen

Poimi grillikauden kuumimmat vinkit talteen!  

Artikkeli: Grillaaminen