Green cuisine

LIITY VALLANKUMOUKSEEMME! 

Aika on kypsä vallankumoukselle - 100 % kasvivoimaa ja 100 % makua. Green Cuisine johtaa kasvipohjaista vallankumousta herkullisilla, lihattomilla tuotteilla kuten burgereilla ja pyöryköillä. Monipuolisilla Green Cuisine tuotteilla voit laajentaa makuvalikoimaasi, lisätä kasviksia ja proteiinia ruokavalioosi ja tehdä parempia valintoja planeettamme hyväksi. Liity mukaan vallankumoukseemme! 

YOU GOT THE POWER!

Green Cuisine täyttää toiveet! Monipuolisten tuotteidemme ansiosta on helppo kokeilla jotain uutta ja valita kasvisvaihtoehto useammin. Valinta on sinun. 

TUTUSTU TUOTTEISIIN

Enemmän poweria makunystyröille! Green Cuisine tuotevalikoimasta löydät herkullisia kasvistuotteita.

Herneproteiinista valmistetut Green Cuisine Vegeburgerit ja Vegepyörykät soveltuvat monipuoliseen ruuanlaittoon, unohtamatta herkullista makua!

Kokeile myös runsaasti kasviksia sisältäviä Vegepuikkoja ja Falafel-pyöryköitä.

Green Cuisinen avulla kasvisruokien valmistaminen on helppoa ja maku kohdallaan. Kokeile Green Cuisine Vegepyöryköitämme perheen suosikkiruokiin tai kokoa kaikkien aikojen burgeri Green Cuisine Vegeburgereista. Lähde makumatkalle Green Cuisinen kanssa!

RAVITSEMUS

Sisältää runsaasti proteiinia ja kuitua - Green Cuisine tarjoaa monia etuja. Lue lisää Green Cuisinen ravintoarvoista. 

VASTUULLISUUS

Parempi planeetalle. Lue lisää Green Cuisinen positiivisista vaikutuksista ympäristöön. 
herneenpalko-multaa

HERNEPROTEIINI

Herneproteiinia saadaan keltaisista ja vihreistä herneistä. Herneet ovat hyvin ravitsevia, sillä 100 g vihreitä herneitä sisältää 4,9 g proteiinia. Green Cuisine Vegeburgerit ja Vegepyörykät on valmistettu herneproteiinista. Ne maistuvat herkullisilta ja soveltuvat monipuoliseen ruoanlaittoon!
viljaa-riisia

KASVIPROTEIINIT

Lihan vähentäminen ruokavaliossa on noussut tärkeäksi sekä terveyden että ympäristön kannalta. Kasviproteiinit tarjoavat hyvän vaihtoehdon, kun haluat vähentää lihan syömistä. Voit lisätä ruokavalioosi kasviproteiineja mm. palkokasvien, siementen ja pähkinöiden avulla. Kasviproteiinit auttavat myös nostamaan ravinnon kuitupitoisuutta.