Ainesosat
0,5
pulloa teriyaki & sesam -kastiketta
2
pkt
old el Paso stand `n stuff soft tortilla
2
rkl
rapsiöljyä
5
rkl
sriracha-majoneesia
2
rkl
paahdettuja seesaminsiemeniä
Korianteria
Valmistus
Laita uuni päälle ja valmista kala pakkauksen ohjeiden mukaisesti.
- Täytä tortillakupit salaatinlehdillä ja wokvihanneksilla. Viipaloi kala ja aseta tortillakuppiin.
Kuumenna öljy wokissa tai paistinpannussa korkealla lämmöllä. Paista vihanneksia noin 5–6 minuuttia. Laske lämpöä, lisää kastike ja kuumenna.
- Viimeistele lisäämällä hieman sriracha-majoneesia ja ripottele päälle paahdettuja seesaminsiemeniä ja korianteria.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä