Kievarin pyttipannu

kievarin pyttipannu
Mausteista chorizo-makkaraa, kinkkua, perunaa, purjoa ja sipulia. Reilunkokoisia paloja - kuin kotona tehtyä.

Valmistus

PANNU: Paista pienessä määrässä öljyä tai margariinia 8-10 min ajan välillä sekoittaen. Jos käytät teflonpannua, rasvan lisääminen on tarpeetonta.

MIKROAALTOUUNI (750 W): Yksi annos/ 300 g.
Kuumenna täydellä teholla 5-6 minuuttia. Sekoita puolivälissä valmistusta.

Ainekset

Paistettu peruna (peruna, rapsiöljy, rypälesokeri), sianliha (kinkku, lapa, tärkkelys, suola, sokeri, rosmariiniuute, säilöntäaine (natriumnitriitti)), chorizo-makkara [sianliha, naudanliha, naudanrasva, suola, rypälesokeri, mausteet (mm. valkosipuli, paprika, chili), rosmariiniuute, säilöntäaine (natriumnitriitti), hapettumisenestoaine (natriumaskorbaatti)], sipuli, purjosipuli, sokeri, suola, karamellisoitu sokeri, naudanlihaliemi (naudanlihaproteiini, suola, sokeri, sipuli, lipstikka, rapsiöljy) ja mausteet. Pyttipannussa 7,5 % chorizo-makkaraa, 5,5 % kinkkua ja 5,5 % sianlapaa.

Allergeenit

Pakkausmerkinnät

Ravintosisältö per 100 g

energiaa (kJ) 635 kJ
energiaa (kcal) 152 kcal
rasvaa 7,4 g
josta tyydyttyneitä rasvoja 2 g
hiilihydraatti 15 g
josta sokereita 1,7 g
proteiinia 5,4 g
suola 1,1 g
ravintokuitua 1,8 g
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Arvioi tuote
*
*
* Pakollinen tieto
  • Paras!
    Kerrankin maukas pakastepyttipannu!
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille
  • Hyvää
    Hyvää
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille
  • Paras!
    Tekijä AnnaS
    Ylivoimaisesti paras pyttipannu. Tätä ostaisin joka viikko, mutta en ole useistakaan paikoista Lahdesta löytänyt enää aikoihin, vuoteen tai kahteen :( luulin jo poistuneen tuotannosta. Mistähän tätä vielä vois Lahdessa löytää?
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille
  • Paras pyttipanna
    Mielettömän hyvää, paras pyttipannu. Harmi että tätä on todella vaikea löytää mistään, monesta paikasta poistunut valikoimista.
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille