Pasta Bolognese

Pasta Bolognese

Valmistus

VALMISTUS JÄISENÄ

LIEDELLÄ: Kuumenna pieni määrä öljyä paistinpannulla. Kypsennä keskilämmöllä 8-10 minuutin ajan. Sekoita aina välillä.

MIKROSSA: 1 annos 350 g. Lämmitä täydellä teholla (750 W) 6-7 minuutin ajan. Sekoita valmistusajan puolivälissä.

Valmistusajat saattavat vaihdella. Tarkista, että annos on kauttaaltaan kuumennettu ennen tarjoilua.



Ainekset

Keitetty pasta 50 %: DURUMVEHNÄJAUHO*, vesi, rapsiöljy. Jauhelihakastike 50 %: Tomaatti 18 %, naudan jauheliha 9,5 %, tomaattipyree, herkkusieni 4 %, sipuli 4 %, rapsiöljy, maissitärkkelys, suola, sokeri, valkosipuli, basilika, oregano, mustapippuri, chili. *Saattaa sisältää SOIJAA.





Ravintosisältö per 100 g

Energiaa 599 kJ / 142 kcal
Rasvaa 2,8 g
josta tyydyttynyttä 0,4 g
Hiilihydraatteja 22 g
joista sokereita 2,6 g
Kuitua 1,4 g
Proteiinia 6,5 g
Suolaa 0,68 g
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Arvioi tuote
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä