Kalapuikot

Kalapuikot

frionor kalapuikot

Valmistus

UUNI: Lämmitä uuni 225°C (kiertoilmauuni 200°C). Paista jäisiä kalapuikkoja uunipellillä leivinpaperin päällä 12-15 minuuttia. Valmistusaika saattaa vaihdella laitekohtaisesti.

PAISTINPANNU: Kuumenna paistinpannu ja paista jäiset kalapuikot keskilämmöllä noin 6-8 minuuttia. Kääntele silloin tällöin. Käyttäessäsi pannua, jossa on tarttumaton pinnoite, et tarvitse voita tai öljyä paistamiseen. Valmistusaika saattaa vaihdella laitekohtaisesti.



Ainekset

KALA* 62%, korppujauho [VEHNÄJAUHO, vesi, mausteet (paprika, kurkuma), suola, hiiva], rapsiöljy, VEHNÄJAUHO, vesi, perunatärkkelys, suola. *Kalapuikkojen kalalaji ilmoitetaan lyhenteenä ”parasta ennen”-päiväyksen vieressä. Saattaa sisältää ruotoja. Kalalajien lyhenteet/Fiskart A = Alaskanseiti (Theragra chalcogramma) E = Turska, Tyynenmerenturska (Gadus morhua, Gadus macrocephalus) F = Kolja (Melanogrammus aeglefinus) *Alaskanseiti on pyydetty koilliselta tai luoteiselta Tyyneltämereltä. Turska, tyynenmerenturska ja kolja on pyydetty koilliselta Atlantilta.





Allergeenit

Gluteeni
Kala


Pakkausmerkinnät

MSC-sertifioitu kala

Sydänmerkki

Ravintosisältö per 100 g

Energiaa 845 kJ/203 kcal
Rasvaa 8,2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa 0,6 g
Hiilihydraatteja 19 g
joista sokereita 0,9 g
Kuitua 0,8 g
Proteiinia 13 g
Suolaa 0,9 g
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
Arviosi
Arvioi tuote
*
*
  • Vanha resepti takas
    Vanhempi resepti oli parempi haluan vanhat takas
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille
  • Parhaat kalapuikot.
    Parhaat kalapuikot.
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille
  • Frionor kalapuikot
    Erinomainen kalapuikko
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille
  • Kalapuikot 👌
    Toimiva ja herkullinen tuote
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille