Helppoa ja herkullista! Riisijauho-kikhernejauhoseos tekee Findus Gluteenittomista kalapuikoista herkullisen rapeita. Gluteenittomat kalapuikot valmistetaan vastuullisesti pyydetystä alaskanseitistä ja niissä on vain vähän tyydyttynyttä rasvaa. Tuotteelle on myönnetty Sydänmerkki. Maukkaimman lopputuloksen saat, kun valmistat kalapuikot uunissa rasvaa lisäämättä.

Valmistus

UUNI:
Lämmitä uuni 225°C. Paista jäiset kalapuikot uunipellillä leivinpaperin päällä 12-15 minuuttia. Käännä paistamisen puolessa välissä.

PAISTINPANNU:
Kuumenna paistinpannu ja paista jäiset kalapuikot keskilämmöllä noin 12-15 minuuttia. Kääntele silloin tällöin. Käyttäessäsi pannua, jossa on tarttumaton pinnoite, et tarvitse voita tai öljyä paistamiseen.

Valmistusaika on suuntaa antava ja saattaa vaihdella laitekohtaisesti.



Ainekset

ALASKANSEITIFILEE* 65 % (Theragra chalcogramma), riisijauho, kikhernejauho, rapsiöljy, perunatärkkelys, maissitärkkelys, suola, perunahiutale, hernekuitu ja hernetärkkelys. *Pyydetty pohjoiselta Tyyneltämereltä. Saattaa sisältää ruotoja.





Allergeenit

Kala


Pakkausmerkinnät

Gluteeniton

Gluteeniton

MSC-sertifioitu kala

MSC-sertifioitu kala

Sydänmerkki

Sydänmerkki

Ravintosisältö per 100 g

Energiaa 853 kJ / 204 kcal
Rasvaa 9,1 g
josta tyydyttyneitä rasvoja 0,8 g
Hiilihydraatteja 17 g
joista sokereita 0,5 g
Proteiinia 13 g
Suolaa 0,96 g
Ravintokuitua 0,8 g
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Arvioi tuote
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä