[ShareButtons.Title]
Jaa tämä tuote

Turska

{5008990D-357A-4EB4-812B-E3BA42A0CDFA}
turska fileet

Findus Turskafileet on vastuullisesti pyydetty ja pakastettu pian pyytämisen jälkeen korkean laadun ja maukkauden säilyttämiseksi. Sulattamalla kalafileet saat ne irrotettua toisistaan kokonaisina. Kokeile monikäyttöisiä turskafileitä paistettuna, uunikalana tai keittoon.

Valmistus

Jos paistat kalan pannulla, sulata fileepalat 1½-2 tuntia kylmässä vedessä muovipussissa. Jos keität tai paistat kalan uunissa, sulata kalaa niin kauan, että sen voi leikata paloiksi.

KATTILA:
Laita kalafileepalat kiehuvaan, kevyesti suolalla maustettuun veteen. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla n. 5-7 minuuttia, kunnes kalanliha on valkoista.

KIERTOILMAUUNI:
Lämmitä uuni 150ºC. Laita jäiset fileet voideltuun vuokaan ja paista 40-45 minuuttia. Sulatetut fileet 30-35 minuuttia.

UUNI:
Lämmitä uuni 175ºC. Laita jäiset fileepalat voideltuun vuokaan ja paista 45-50 minuuttia.
Sulatetut fileepalat 35-40 minuuttia.

Valmistusaika on suuntaa antava ja saattaa vaihdella laitekohtaisesti.



Ainekset

Turskafileepala* (Gadus morhua).

*Pyydetty Barentsinmereltä, Norjan mereltä, Länsimaalta tai Karhusaarelta (Koillis-Atlantti). Käytetty pyyntitapa ilmoitettu parasta ennen -päiväyksen vierestä. 1=troolit, 2=koukut ja siimat. Saattaa sisältää ruotoja.

Tarkista ainesosat ja ravintoarvot pakkauksesta mahdollisten muutosten vuoksi. Allergeenit on merkitty lihavoidulla tekstillä.



Allergeenit

Kala


Pakkausmerkinnät

MSC-sertifioitu kala

Ravintosisältö per 100 g

Energiaa 310kJ/75kcal
Rasvaa 0,7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa 0,1 g
Hiilihydraatteja 0 g
josta sokereita 0 g
Kuitua 0 g
Proteiinia 17 g
Suolaa 0,1 g

Tuotearviot

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Arvioi ensimmäisenä tätä tuotetta
Anna arvio
Tietosi
*
*
Arviosi
Arvioi tuote
*
*