[ShareButtons.Title]
Jaa tämä tuote

Turska

{E178B28A-A6A6-4007-8A88-A81DA1FCF933}
Turska

Laadukkaita, vaalealihaisia turskafileepaloja, jotka sopivat hyvin esimerkiksi uunivuokiin tai paistinpannulla valmistettavaksi. Turska säilyttää kypsennettäessä hyvin muotonsa ja painonsa.

Valmistus

Jos paistat kalan pannulla, sulata fileepalat 1½-2 tuntia kylmässä vedessä muovipussissa. Jos keität tai paistat kalan uunissa, sulata kalaa niin kauan, että sen voi leikata paloiksi.

KATTILA: Laita kalafileepalat kiehuvaan, kevyesti suolalla maustettuun veteen. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla n. 5-7 minuuttia, kunnes kalanliha on valkoista.

KIERTOILMAUUNI: Lämmitä uuni 150ºC. Laita jäiset fileet voideltuun vuokaan ja paista 40-45 minuuttia. Sulatetut fileet 30-35 minuuttia.

UUNI: Lämmitä uuni 175ºC. Laita jäiset fileepalat voideltuun vuokaan ja paista 45-50 minuuttia.
Sulatetut fileepalat 35-40 minuuttia.



Ainekset

Turskafileepala* (Gadus morhua).

*Pyydetty Barentsinmereltä, Norjan mereltä, Länsimaalta tai Karhusaarelta (Koillis-Atlantti). Käytetty pyyntitapa ilmoitettu parasta ennen -päiväyksen vierestä. 1=troolit, 2=koukut ja siimat. Saattaa sisältää ruotoja.

Tarkista ainesosat ja ravintoarvot pakkauksesta mahdollisten muutosten vuoksi. Allergeenit on merkitty lihavoidulla tekstillä.



Allergeenit

Kala


Pakkausmerkinnät

MSC-märkt fisk Fin

Ravintosisältö per 100 g

Energiaa/Energi 310kJ/75kcal
Rasvaa/Fett 0,7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa/varav mättat fett 0,1 g
Hiilihydraatteja/Kolhydrater 0 g
josta sokereita/varav sockerarter 0 g
Kuitua/Fiber 0 g
Proteiinia/Protein 17 g
Suolaa/Salt 0,1 g