[ShareButtons.Title]
Jaa tämä tuote

Seitifile

{63B322EB-A62F-40F8-BF75-7125E970C534}
Seitifile

Findus Klassikko! Kala pyydetään vastuullisesti Koillis-Atlantilta ja pakastetaan pian pyytämiseen jälkeen korkean laadun, mehukkuuden ja maukkauden säilyttämiseksi. Maustamattomat ja kiinteälihaiset Seitifileet sopivat mainiosti keittoihin ja gratiineihin. Seitifileissä on erittäin vähän rasvaa ja runsaasti proteiinia.

Valmistus

Sulata fileepalat 1½-2 tuntia kylmässä vedessä muovipussissa tai pakkauksessaan yön yli jääkaapissa. Jos haluat keittää tai paistaa kalan uunissa, sulata kalaa niin kauan, että sen voi leikata paloiksi.

KATTILA: Laita kalafileepalat kiehuvaan, kevyesti suolalla maustettuun veteen. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla n. 5-7 min kunnes kalanliha on vaaleaa.

KIERTOILMAUUNI: Lämmitä uuni 150°C. Laita jäiset fileet voideltuun vuokaan ja paista 40-45 minuuttia. Sulatetut fileet 30-35 minuuttia.

UUNI: Lämmitä uuni 175°C. Laita jäiset fileet voideltuun vuokaan ja paista 45-50 minuuttia. Sulatetut fileet 35-40 minuuttia.



Ainekset

Seitifileepaloja* (Pollachius virens)

*Pyydetty Koillis-Atlantilta (Norjanmeri, Länsimaa, Karhusaari tai Barentsin meri). Käytetty pyyntitapa ilmoitettu parasta ennen -päiväyksen vieressä: 1=troolit, 2=koukut ja siimat. Saattaa sisältää ruotoja.

Tarkista ainesosat ja ravintoarvot pakkauksesta mahdollisten muutosten vuoksi. Allergeenit on merkitty lihavoidulla tekstillä.



Allergeenit

Kala


Pakkausmerkinnät

MSC-märkt fisk Fin

Ravintosisältö per 100 g

Energiaa/Energi 390kJ/95kcal
Rasvaa/Fett 0,9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa/varav mättat fett 0,2 g
Hiilihydraatteja/Kolhydrater 0 g
josta sokereita/varav sockerarter 0 g
Kuitua/Fiber 0 g
Proteiinia/Protein 21 g
Suolaa/Salt 0,1 g