[ShareButtons.Title]
Jaa tämä tuote

Rukiiset sämpylät

{FA390E98-CFF5-4C64-BA63-5F29CDD505D9}
Rukiiset sampylat

Vain sulatus mikrossa tai huoneenlämmössä ja voit nauttia ihanan maukasta ja kuitupitoista leipää – ei kypsennystä tai paistamista! Rukiiset sämpylät leivotaan ruis- ja vehnäjauhoista ja pakastetaan heti paistamisen jälkeen tuoreuden takaamiseksi. Ne sopivat mainiosti aamiaispöytään kuin myös lisäkeleiväksi päivän muille aterioille.

Valmistus

Sulata sämpylät näin:

MIKRO (750 W): Sulata sämpylä mikrossa ilman pakkausta noin 45 s. Anna lämmön tasaantua hetken ennen tarjoilua.

HUONEENLÄMPÖ: Sulata sämpylät huoneenlämmössä 1-1 ½ tuntia. Sämpylät ovat mehevämpiä, kun sulatat ne pakkauksessa.

UUNI: Lämmitä uuni 180ºC. Sulata sämpylät uunissa ilman pakkausta 10 min. Anna lämmön tasaantua hetken ennen tarjoilua.



Ainekset

Vehnäjauho, ruisjauho (18 %),vesi, ruisrouhe (15 %), vehnägluteeni, hiiva, rapsiöljy, suola, vehnälese ja mallasuute.

Tarkista ainesosat ja ravintoarvot pakkauksesta mahdollisten muutosten vuoksi. Allergeenit on merkitty lihavoidulla tekstillä.



Allergeenit

Gluteeni


Ravintosisältö per 100 g

Energiaa 1182 kJ/282 kcal
rasvaa 4,6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa 0,5 g
hiilihydraatteja 44 g
josta sokereita 1,3 g
kuitua 5,3 g
proteiinia 13 g
suolaa 1,2 g

Arvostelut

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Arvioi ensimmäisenä tätä tuotetta
Anna arvio
Tietosi
*
*
Arviosi
Arvioi tuote
*
*