[ShareButtons.Title]
Jaa tämä tuote

Rapeaksi paneroidut kalafileet (gluteeniton)

{324FC07C-575B-4CE4-832F-3440AACB4699}
Rapeaksi paneroidut kalafileet gluteeniton

Helppoa ja herkullista! Kalasta saat helposti herkullisen aterian. Rapeaksi paneroitujen kalafileidemme salaisuus on uusi ainutlaatuinen, gluteeniton panerointi. Sen riisijauho-kikhernejauhoseos tekee kalan pinnasta ihanan rapean ja houkuttelevan. Fileet valmistetaan Alaskanseitistä, jota pyydetään vastuullisesti Pohjoiselta Tyyneltä mereltä. Rapeaksi paneroiduissa kalafileissä on vähän tyydyttynyttä rasvaa. Ne ovat parhaimmillaan uunissa valmistettuina.

Valmistus

UUNI (225°C): Paista jäiset kalat uuninkestävässä vuoassa tai leivinpaperin päällä 15-17 minuuttia tai kunnes sisälämpötila on 60 astetta.

PAISTINPANNU: Paista pienessä määrässä voita tai öljyä 10-12 minuuttia keskilämmöllä tai kunnes sisälämpötila on 60 astetta. Kääntele silloin tällöin.



Ainekset

Alaskanseitifilee* (Theragra chalcogramma) 59 %, rapsiöljy, vesi, riisijauho, tärkkelys, kikhernejauho, maissijauho, suola, mausteet (mm. paprika), rypälesokeri, sipulijauhe, stabilointiaine (E415) ja mausteuute.

*Pyydetty Pohjoiselta Tyyneltämereltä. Saattaa sisältää ruotoja.

Tarkista ainesosat ja ravintoarvot pakkauksesta mahdollisten muutosten vuoksi. Allergeenit on merkitty lihavoidulla tekstillä.



Allergeenit

Kala


Pakkausmerkinnät

Fri från Gluten

MSC-märkt fisk Fin

Hjärtat Fin

Ravintosisältö per 100 g

Energiaa/Energi 832kJ/199kcal
Rasvaa/Fett 10 g
josta tyydyttynyttä rasvaa/varav mättat fett 0,7 g
Hiilihydraatteja/kolhydrat 16 g
josta sokereita/varav sockerarter 0,2 g
Kuitua/Fiber 0,4 g
Proteiinia/Protein 11 g
Suolaa/Salt 0,91 g