[ShareButtons.Title]
Jaa tämä tuote

Punakampela

{7DA2162F-0ED4-47E8-ADF1-8127E197283F}
Punakampela

Ihanan ohuet Punakampelafileet pyydetään vastuullisesti Koillis-Atlantilta. Vaalealihainen ja miedonmakuinen kala sopii hyvin kypsennettäväksi niin paistinpannulla, kattilassa kuin uunissa.

Valmistus

Vinkki! Sulata kalaa huoneenlämmössä n. 2 tuntia tai yön yli jääkaapissa. Mikäli haluat sulattaa kalan nopeasti, upota avaamaton pakkaus kylmään veteen n. 20 min.

UUNI: Lämmitä uuni 175°C (kiertoilmauuni 150°). Taita sulatetut kalafileet rullalle ja laita voideltuun uunivuokaan. Paista 10 minuuttia. Huomioithan, että paistoaika saattaa vaihdella eri uuneissa.

PAISTINPANNU: Kääntele sulatettuja fileitä suolalla ja pippurilla maustetussa jauhoseoksessa. Ruskista voita tai margariinia paistinpannulla ja lisää mukaan hieman öljyä. Paista fileitä keskilämmöllä n. 5-6 minuuttia (n. 2-3 min per puoli).

KATTILA: Taita sulatetut kalafileet rullalle ja laita kiehuvaan, kevyesti suolattuun veteen. Keitä miedolla lämmöllä ilman kantta n. 5-7 min. kunnes kalanliha on vaaleaa.



Ainekset

Nahaton punakampelafilee* (Pleuronectes platessa).

*Pyydetty Koillis-Atlantilta (Pohjanmeri), pyyntitapana troolit. Saattaa sisältää ruotoja.

Tarkista ainesosat ja ravintoarvot pakkauksesta mahdollisten muutosten vuoksi. Allergeenit on merkitty lihavoidulla tekstillä.



Allergeenit

Kala


Pakkausmerkinnät

MSC-märkt fisk Fin

Ravintosisältö per 100 g

Energiaa/Energi 400kJ/95kcal
Rasvaa/Fett 2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa/varav mättat fett 0,5 g
Hiilihydraatteja/kolhydrat 0 g
josta sokereita/varav sockerarter 0 g
Kuitua/Fiber 0 g
Proteiinia/Protein 19 g
Suolaa/Salt 0,3 g

Arvostelut

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Arvioi ensimmäisenä tätä tuotetta
Anna arvio
Tietosi
*
*
Arviosi
Arvioi tuote
*
*