[ShareButtons.Title]
Jaa tämä tuote

Makkarapyttipannu

{FC7CCF20-DE6C-4D2D-A110-D797B530AEE2}
Makkarapyttipannu

Suomalaisten suosikkimaku – makkaraa, perunaa ja sipulia.

Valmistus

PAISTINPANNU: Paista jäistä pyttipannua sellaisenaan 8-10 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.

MIKRO: Laita jäinen pyttipannu kannelliseen astiaan. Kuumenna täydellä teholla 5-6 minuuttia. Sekoita puolessa välissä.



Ainekset

Paistettu peruna (peruna, rapsiöljy, suola, rypälesokeri), makkara 19 % (sianliha, kamara, vesi, proteiini, perunakuitu, tärkkelys, suola, rypälesokeri, sinappijauhe, mausteet, mausteuute (mm. chili), aromi, sipulijauhe, paprikajauhe, valkosipulijauhe, säilöntäaine natriumnitriitti), sipuli, sokeri, suola, kasvisliemi (porkkana, sipuli, palsternakka), rypälesokeri, karamellisoitu sokeri, mausteet, rapsiöljy, tärkkelys ja mausteuute. Makkaran lihapitoisuus: 55 %, vastaa 10 % sianlihaa annoksessa.

Tarkista ainesosat ja ravintoarvot pakkauksesta mahdollisten muutosten vuoksi. Allergeenit on merkitty lihavoidulla tekstillä.



Allergeenit

Sinappi


Ravintosisältö per 100 g

Energiaa/Energi 589kJ/141kcal
Rasvaa/Fett 6,8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa/varav mättat fett 1,5 g
Hiilihydraatteja/kolhydrat 15 g
josta sokereita/varav sockerarter 2,0 g
Kuitua/Fiber 2,0 g
Proteiinia/Protein 3,9 g
Suolaa/Salt 1,0 g