[ShareButtons.Title]
Jaa tämä tuote

Gluteenittomat kalafileet

{25D01BE5-01B3-4ED6-8B62-31AD9E128C2D}

Rapeaksi paneroitujen kalafileidemme salaisuus on ainutlaatuinen, gluteeniton panerointi. Sen riisijauho-kikhernejauhoseos tekee kalan pinnasta ihanan rapean. Gluteenittomat kalafileet valmistetaan Alaskanseitistä, jota pyydetään vastuullisesti pohjoiselta Tyyneltämereltä. Rapeaksi paneroiduissa kalafileissä on vain vähän tyydyttynyttä rasvaa. Kalafileet ovat parhaimmillaan uunissa valmistettuina.

Valmistus

UUNI: Lämmitä uuni 225°C. Paista jäiset kalat uuninkestävässä vuoassa tai uunipellillä leivinpaperin päällä 15-17 minuuttia.

PAISTINPANNU: Laita voita tai öljyä paistinpannulle. Paista kalat keskilämmöllä 10-12 min. Kääntele silloin tällöin.

Valmistusaika saattaa vaihdella laitekohtaisesti.



Ainekset

Alaskanseitifilee* 59 % (Theragra chalcogramma), rapsiöljy, vesi, riisijauho, maissitärkkelys, kikhernejauho, maissijauho, perunatärkkelys, suola, mausteet (paprika, valkopippuri), rypälesokeri, sipulijauhe, stabilointiaine (E415) ja pippuriuute.


*Pyydetty pohjoiselta Tyyneltämereltä.
Saattaa sisältää ruotoja.



Allergeenit



Pakkausmerkinnät

Fri från Gluten

MSC-märkt fisk Fin

Hjärtat Fin

Ravintosisältö per 100 g

Energiaa 832 kJ / 199 kcal
Rasvaa 10 g
josta tyydyttynyttä rasvaa 0,7 g
Hiilihydraatteja 16 g
joista sokereita 0,2 g
Kuitua 0,4 g
Proteiinia 11 g
Suolaa 0,9 g

Tuotearviot

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Arvioi ensimmäisenä tätä tuotetta
Anna arvio
Tietosi
*
*
Arviosi
Arvioi tuote
*
*