[ShareButtons.Title]
Jaa tämä tuote

Alaskanseiti

{B341C5C7-7FD1-4CBE-A795-9DC54CA374F5}
Alaskanseiti

Vaalealihaiset alaskanseitifileepalat sopivat monenlaiseen ruoanlaittoon. Pohjoiselta Tyyneltämereltä pyydetty alaskanseiti on kiinteää ja pehmeän makuista. Fileet voi paistaa pannulla sellaisenaan tai uunissa esimerkiksi herkullisen kuorrutuksen kera.

Valmistus

Valmistus:
Kattila: laita sulatetut kalafileet kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla n. 5-7 min, kunnes kalanliha on vaaleaa.

Uuni: Jäiset fileet 175 astetta 45-50 min. Sulatetut fileet 175 astetta 35-40 min.

Kiertoilmauuni: Laita jäist fileet voideltuun vuokaan. Paista 150 asteessa 40-45 min. Sulatetut fileet 30-35 min.



Ainekset

Ainekset: Alaskanseitifileepaloja (Theragra chalcogramma)

Pyydetty Tyynenmeren pohjoisosasta. Käytetty pyyntitapa troolit tai koukut ja siimat. Saattaa sisältää ruotoja.

Tarkista ainesosat ja ravintoarvot pakkauksesta mahdollisten muutosten vuoksi. Allergeenit on merkitty lihavoidulla tekstillä.



Allergeenit

Kala


Pakkausmerkinnät

MSC-märkt fisk Fin

Ravintosisältö per 100 g

Energiaa/Energi 320kJ/75kcal
Rasvaa/Fett 0,8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa/varav mättat fett 0,2 g
Hiilihydraatteja/kolhydrat 0 g
josta sokereita/varav sockerarter 0 g
Kuitua/Fiber 0 g
Proteiinia/Protein 17 g
Suolaa/Salt 0,24 g