[ShareButtons.Title]
Jaa tämä tuote

Alaskanseiti

{FA9BFDD1-7CC6-48BE-873B-C1F0454403C4}
alaskanseiti filee palat
4.7 (3)

Kokeile kalafileitä paistettuna, uunikalana tai keittoon! Alaskanseiti on kiinteä ja miedonmakuinen kala. Kala on pakastettu pian pyytämisen jälkeen korkean laadun ja maukkauden säilyttämiseksi.

Valmistus

Sulata kalaa muovipussissa kylmässä vedessä n. 30 min, niin saat paloiteltua sen pienempiin osiin. Kun sulatat kalafileitä pakkauksessaan jääkaapissa vähintään yön yli, saat irrotettua fileet toisistaan. Valmistusajat ovat suuntaa antavia.

UUNI: Laita fileet voideltuun vuokaan. Paista sulatettuja fileitä 175ºC 25-30 min, jäisiä 40-45 min.

PAISTINPANNU: Paista sulatettuja kalafileitä keskilämmöllä 5-7 min.

KATTILA: Laita kalafileepalat kiehuvaan veteen/liemeen. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla n. 5-7 min kunnes kalanliha on vaaleaa.



Ainekset

Alaskanseitifileepaloja* (Theragra chalcogramma). *Pyydetty pohjoiselta Tyyneltämereltä, pyyntitapana troolit tai koukut ja siimat. Saattaa sisältää ruotoja

Tarkista ainesosat ja ravintoarvot pakkauksesta mahdollisten muutosten vuoksi. Allergeenit on merkitty lihavoidulla tekstillä.



Allergeenit

Kala


Pakkausmerkinnät

MSC-märkt fisk Fin

Ravintosisältö per 100 g

Energiaa/Energi 320kJ/75kcal
Rasvaa/Fett 0,8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa/varav mättat fett 0,2 g
Hiilihydraatteja/kolhydrat 0 g
josta sokereita/varav sockerarter 0 g
Kuitua/Fiber 0 g
Proteiinia/Protein 17 g
Suolaa/Salt 0,24 g

Tuotearviot

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
[Review.StatsTitle]
Anna arvio
Tietosi
*
*
Arviosi
Arvioi tuote
*
*
  • Hyvää keitossa
    Pehmeä, murea ja mieto soppakala. Tosi hyvää!
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille
  • tulee hyviä kalapuikkoja
    Jäisenä kun leikkaa paloiksi ja leivittää niin saa maukkaita kalapuikkoja.
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille
  • Alaskanseiti maistuu aina
    Helppo ja nopea tapa valmistaa esim. kalakastiketta
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille