[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Ylivoimainen kalapuikkoleipä

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4
Tässä reseptissä yhdistyvät kalapuikot, avokado, uppomunat ja rapea leipä - mikä voisi olla herkullisempaa? Tämä kalapuikkoleipä on moderni versio brittiläisestä klassikosta ja loistava suureen nälkään. Tämä täyttävä ja maukas voileipä on täydellinen lisä brunssille, mutta helppotekoinen myös arkena. Suosittelemme käyttämään ciabatta-leipää, jossa on ihanan rapea koostumus, mutta voit käyttää myös juureen leivottua leipää, tai sitten tavallista vaaleaa tai tummaa leipää. Tämä resepti ei ole vain helppo, vaan myös monipuolinen - voit lisätä siihen mitä haluat luodaksesi oman suosikkileipäsi.
'
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
4
Annosten määrä

Ainesosat

Valmistus

  1. Valmista kalapuikot pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Leikkaa leivät puoliksi ja voitele halutessasi.

  3. Silppua salaatti ja sekoita jogurtti joukkoon. Mausta sitruunamehulla.

  4. Levitä salaatti-jogurttiseosta molemmille leivänpuoliskoille.

  5. Kuumenna vesi kattilassa poreilevaksi ja lisää siihen hieman etikkaa. Riko kananmuna varovasti kahvikuppiin. Tee veteen pyörre ja kaada muna sen keskelle. Anna kypsyä 2-3 minuutin ajan. Tee loput uppomunat samalla tavalla.

  6. Viipaloi tomaatti ja avokado. Laita viipaleet leivän puolikkaalle ja aseta kalapuikot niiden päälle. Laita uppomunat päällimmäiseksi.

  7. Aseta leivän toinen puoli varovasti päälle ja tarjoile.

Tarjoiluehdotukset

Jos uppomunan valmistus tuntuu vaikealta, voit vaihtaa niiden tilalle kananmunia pehmeiksi keitettyinä.

[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti