Risto Mikkolan Meksikon ”makaronilaatikko” jajalopeñoketsuppi

Annosten määrä
4
Annosten määrä
4

Ainesosat

500  
g
 
La Molisana Caserecce pastaa
400 
g
 
kanan fileesuikaleita
280 
g
 
Santa Maria TexMex Taco Sauce Medium salsakastike
180 
g
 
Tulip pekonia
6 
dl
 
maitoa
3 
kpl
 
kananmuna
4 
dl
 
cheddarjuusto-raastetta
1 
tl
 
Santa Maria pöytäsuolaa
4 
dl
 
Santa Maria Tortilla Chips Salted muruja
3 
dl
 
korianteria hienonnettuna
1 
kpl
 
lime lohkoina
1 
Santa Maria TexMex Taco Spice Mix mausteseos VAI Fajitas Spice Mix

Valmistus

  1. Ruskista kanan fileesuikaleet paistinpannulla rypsiöljyssä ja mausta Santa Maria TexMex Taco Spice Mix VAI Fajita Spice Mix mausteseoksella.
  2. Aloita makaronilaatikon valmistaminen keittämällä La Molisana Caserecce pasta suolalla maustetussa vedessä.

  3. Sekoita kulhossa maito, kanamunat, Santa Maria TexMex Taco Sauce Medium salsakastike ja suola.
  4. Koristele valmis makaronilaatikko tuoreella korianterilla ja limelohkoilla.
  5. Paista makaronilaatikkoa uunin alaosassa 175 asteessa 50 minuuttia. Voit myös paistaa makaronilaatikon kypsäksi Air Fryerissä.

  6. Yhdistä valutettu pasta, kanan fileesuikaleet ja 2 dl cheddarjuustoraastetta yhdessä isossa uunivuoassa. Kaada päälle salsakastikkeella maustettu munamaito ja sekoita.
  7. Sekoita loppu cheddarjuustoraaste ja Santa Maria TexMex Salted Tortilla Chips nachomuru keskenään ja ripottele seos ”makaronilaatikon” pinnalle.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä