Lohiwokki

Valmistusaika
'
Annosten määrä
4
Lohiwokki

Lohiwok

Tätä helppoa wokreseptiä voi muunnella loputtomiin. Voit käyttää sitä pohjana erilaisiin resepteihin korvaamalla esimerkiksi lohen scampi-sienillä, kanalla tai vaikka tofulla, jos haluat vegaanisen vaihtoehdon. Paista vihannekset nopeasti kuumalla pannulla, lisää wokkastiketta tai mausteita makusi mukaan.
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

1 
rkl 
sitruunapippuria
Suolaa
1 
sitruuna
1 
rkl 
öljyä
50 
g 
pinaatinlehtiä

Valmistus

  1. Esilämmitä uuni 250°C.
  2. Mausta lohikuutiot sitruunapippurilla, paista kuivassa pannussa 2 minuuttia molemmin puolin.
  3. Laita lohikuutiot vuokaan ja paista uunissa 8 minuuttia.
  4. Wokkaa vihannekset kuumassa pannussa 5–6 minuuttia.
  5. Raasta puolet sitruunankuoresta ja purista sitruunan mehu. Sekoita kuori ja mehu wokkiin.
  6. Mausta suolalla ja sitruunapippurilla.
  7. Sekoita pinaatinlehdet wokin joukkoon juuri ennen tarjoilua.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä