Ainesosat
200
g
jasmiiniriisiä
1
kananmuna
1
salottisipuli
1
valkosipulinkynsi
1
tl
Madras currya
1
rkl
kalakastiketta
1
tl
sokeria
12
jättikatkarapua tai vaihtoehtoisesti keitettyjä, grillattuja tai perattuja katkarapuja
1
lime
1
punainen chili
Valmistus
- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Hienonna salottisipuli ja valkosipuli ja freesaa lämpimässä wok pannussa pienessä määrässä öljyä.
- Lisää curryjauhe ja freesaa vielä pari sekuntia. Lisää rikki vatkattu kananmuna.
- Sekoita ja lisää keitetty riisi sekä Findus Wok Classic vihannekset (lisää tarvittaessa öljyä). Paista sekoittaen kunnes vihannekset ovat valmiit.
- Mausta sokerilla, kalakastikkeella ja hienonnetulla chilillä.
- Viimeistele jättikatkaravun pyrstöillä tai katkaravuilla sekä korianterilla ja limesiivuilla.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä