Jättikatkarapu wokki

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
2
Jättikatkarapu wokki

Jättikatkarapu wokki riisillä ja maukkaalla kastikkeella

Jättikatkarapu wokki on hyvää ja yksinkertaista ruokaa. Voit vaihtaa jättikatkaravut perattuihin tavallisiin katkarapuihin, mikä vain on sinulle helpommin saatavilla!
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
2

Ainesosat

200 
g
 
jasmiiniriisiä
1 
kananmuna
1 
salottisipuli
1 
valkosipulinkynsi
1 
tl
 
Madras currya
1 
rkl
 
kalakastiketta
1 
tl
 
sokeria
12 
jättikatkarapua tai vaihtoehtoisesti keitettyjä, grillattuja tai perattuja katkarapuja
1 
lime
1 
punainen chili

Valmistus

  1. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Hienonna salottisipuli ja valkosipuli ja freesaa lämpimässä wok pannussa pienessä määrässä öljyä.
  3. Lisää curryjauhe ja freesaa vielä pari sekuntia. Lisää rikki vatkattu kananmuna.
  4. Sekoita ja lisää keitetty riisi sekä Findus Wok Classic vihannekset (lisää tarvittaessa öljyä). Paista sekoittaen kunnes vihannekset ovat valmiit.
  5. Mausta sokerilla, kalakastikkeella ja hienonnetulla chilillä.
  6. Viimeistele jättikatkaravun pyrstöillä tai katkaravuilla sekä korianterilla ja limesiivuilla.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä