Airfryer

Mikä airfryer oikein on?

Airfryer eli ilmafriteerauskeitin on keitin, joka käyttää ruuan valmistukseen lämmintä ilmaa.
Ilma kiertää keittimessä tasaisesti, jolloin ruoka kypsyy joka puolelta.
Yksi airfryerin parhaimmista puolista on, että sen avulla voi valmistaa ruokaa jopa kokonaan ilman rasvaa.
Lopputulos on kuitenkin päältä rapea ja sisältä maukas.

Mitä airfryerilla voi valmistaa?

Miten ilmafriteerauskeitintä käytetään?

Ilmafriteerauskeittimiä on monenlaisia. Ruuan valmistaminen riippuu keittimen koosta ja paistoajasta. Yleisesti ottaen ilmafriteerauskeitintä käytetään seuraavasti:

  1. Laita ruoka-aineet keittimen astiaan.

    Ruuan määrä riippuu ilmakypsentimen koosta. Älä laita astiaa liian täyteen, sillä silloin ilma ei kierrä kunnolla. Voit lisätä ruokaan pienen määrän öljyä ennen paistamista saadaksesi rapeamman lopputuloksen, ateriasta riippuen.

  2. Valmista ruoka.

    Lämpötila ja valmistusaika voi vaihdella. Se riippuu hyvin paljon siitä, millaista ruokaa valmistat.

  3. Varmista että ruoka on valmista tarjoiltavaksi.