[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Tulinen chilidippi

Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Voit tehdä tulista chilidippiä helposti itse. Se on erinomaista paneroidun kalan kanssa, mutta sopii hyvin myös kanan seuraksi. Tai mikset kokeilisi sitä joko tacoihin tai dippinä kalapuikoille?

'
Valmistusaika
4
Annosten määrä

Ainesosat

  • 2 dl ranskankermaa
  • 1 tl sriracha-kastiketta
  • muutama tippa sitruunamehua
  • suolaa ja pippuria
  • 1 tl Hienonnettu chili
    hienonnettu chili
  • 1 rkl hienonnettua persiljaa

Valmistus

  1. Yhdistä ranskankerma ja sriracha-kastike.

  2. Mausta sitruunalla, suolalla ja pippurilla.

  3. Sekoita joukkoon hienonnettua chiliä ja ripottele päälle hienonnettua persiljaa.

  4. Laita dippi kylmään ennen tarjoilua.

Tarjoiluehdotukset

Käytä kevytranskankermaa tai kevytkermaviiliä, jos haluat hieman kevyemmän version.

[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti