Tulinen chilidippi

Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Voit tehdä tulista chilidippiä helposti itse. Se on erinomaista paneroidun kalan kanssa, mutta sopii hyvin myös kanan seuraksi. Tai mikset kokeilisi sitä joko tacoihin tai dippinä kalapuikoille?

Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

2 
dl
 
ranskankermaa
1 
tl
 
sriracha-kastiketta
muutama tippa sitruunamehua
suolaa ja pippuria
1 
tl
 
1 
rkl
 
hienonnettua persiljaa

Valmistus

  1. Yhdistä ranskankerma ja sriracha-kastike.

  2. Mausta sitruunalla, suolalla ja pippurilla.

  3. Sekoita joukkoon hienonnettua chiliä ja ripottele päälle hienonnettua persiljaa.

  4. Laita dippi kylmään ennen tarjoilua.

Tarjoiluehdotukset

Käytä kevytranskankermaa tai kevytkermaviiliä, jos haluat hieman kevyemmän version.

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä