Tomaattitostadat

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
1
Tomaattitostadat

Tomaattiset tostadat syntyvät tortillaletuista, vegaanisesta Pease-rouheesta ja maustekastikkeesta. Lisäpotkua antaa hienonnettu chili. 
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
1

Ainesosat

MAUSTEKASTIKE:
1 
rkl 
kuivattua oreganoa
1 
dl 
oliiviöljyä
1 
rkl 
tomaattipyrettä
0,5 
rkl 
paahdettuja auringonkukansiemeniä
ripaus suolaa ja pippuria
TOSTADAT, 3 KPL:
3 
kpl 
maissi/vehnätortillaa
105 
g 
pease rouhe
60 
g 
tomaatteja lohkoina
6 
rkl 
avokadoa ja raejuustoa (50/50)
30 
g 
suikaloitua kaalia
tuoretta basilikaa

Valmistus

  1. Sekoita kaikki maustekastikkeen aineet keskenään.

  2. Paista Pease-rouhetta pienessä määrässä öljyä ja sekoita maustekastikkeeseen.

  3. Asettele tortillalle suikaloitu kaali, tomaatit, Pease-seos sekä avokado ja raejuusto keskenään sekoitettuna. Viimeistele chilillä, basilikalla ja auringonkukansiemenillä.

Tarjoiluehdotukset

Kokeile täytteeksi myös muita kasviksia!