[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Tomaattitostadat

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
1
Tomaattiset tostadat syntyvät tortillaletuista, vegaanisesta Pease-rouheesta ja maustekastikkeesta. Lisäpotkua antaa hienonnettu chili. 
'
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
1
Annosten määrä

Ainesosat

  • Maustekastike:
  • 1 rkl kuivattua oreganoa
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1 rkl tomaattipyrettä
  • 0,5 rkl paahdettuja auringonkukansiemeniä
  • ripaus suolaa ja pippuria
  • Tostadat, 3 kpl:
  • 3 kpl maissi/vehnätortillaa
  • 105 g Pease Rouhe
  • 60 g tomaatteja lohkoina
  • 15 g Hienonnettu chili
    hienonnettu chili
  • 6 rkl avokadoa ja raejuustoa (50/50)
  • 30 g suikaloitua kaalia
  • tuoretta basilikaa

Valmistus

  1. Sekoita kaikki maustekastikkeen aineet keskenään.

  2. Paista Pease-rouhetta pienessä määrässä öljyä ja sekoita maustekastikkeeseen.

  3. Asettele tortillalle suikaloitu kaali, tomaatit, Pease-seos sekä avokado ja raejuusto keskenään sekoitettuna. Viimeistele chilillä, basilikalla ja auringonkukansiemenillä.

Tarjoiluehdotukset

Kokeile täytteeksi myös muita kasviksia!

[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti