[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Täysjyväkalapuikkoset lasissa

Täysjyväkalapuikkoset lasissa
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Kalapuikot ovat sormisyötävää parhaimmillaan. Sekoittele itse sinappinen majoneesi, joka saa makua piparjuuresta ja ruohosipulista. Tarjoile kalapuikot lisukkeineen suoraan laseista.

 

'
Valmistusaika
4
Annosten määrä

Ainesosat

  • 1 pkt Täysjyvä fileekalapuikot
    Taysjyva fileekalapuikot
  • öljyä uppopaistamiseen
  • 1/2 kukkakaali tikuiksi leikattuna
  • 1 porkkana kuorittuna, tikuiksi leikattuna
  • Majoneesi:
  • 3 dl majoneesia
  • 1 tl tuoretta piparjuurta raastettuna
  • 1 rkl Dijon-sinappia
  • 1 tl karkeaa sinappia
  • 1 rkl ruohosipulia hienonnettuna
  • 1 rkl sitruunan mehua
  • 1/2 tl sokeria

Valmistus

  1. Sekoita majoneesin aineet keskenään ja laita kylmään maustumaan.
  2. Uppopaista kalapuikkoja upporasvassa noin 5 minuuttia ja valuta talouspaperin päällä.
  3. Pursota majoneesia neljän lasin pohjalle. Jaa kalat, kurkut ja porkkanat laseihin. Tarjoile ja dippaile sormisyötävänä.
[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti