Täysjyväkalapuikkoset lasissa

Valmistusaika
'
Annosten määrä
4
Täysjyväkalapuikkoset lasissa

Kalapuikot ovat sormisyötävää parhaimmillaan. Sekoittele itse sinappinen majoneesi, joka saa makua piparjuuresta ja ruohosipulista. Tarjoile kalapuikot lisukkeineen suoraan laseista.

 

Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

1/2 
kurkku
 tikuiksi leikattuna
1 
porkkana
 kuorittuna, tikuiksi leikattuna
 Majoneesi:
3 
dl 
majoneesia
1 
tl 
tuoretta piparjuurta
 raastettuna
1 
rkl 
Dijon-sinappia
1 
tl 
karkeaa sinappia
1 
rkl 
ruohosipulia
 hienonnettuna
1 
rkl 
sitruunan mehua
1/2 
tl 
sokeria

Valmistus

  1. Sekoita majoneesin aineet keskenään ja laita kylmään maustumaan.
  2. Paista kalapuikot pakkauksen ohjeiden mukaan.
  3. Pursota majoneesia neljän lasin pohjalle. Jaa kalat, kurkut ja porkkanat laseihin. Tarjoile ja dippaile sormisyötävänä.