[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Täysjyväkalafileet, ruskistetulla voilla ja ruohosipulilla maustettua perunaa sekä paahdettua sitruunaa

Katso
Täysjyväkalafileet ruskistetulla voilla, ruohosipulilla maustettua perunaa ja paahdettua sitruunaa
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4
'
Valmistusaika
4
Annosten määrä

Ainesosat

  • 1 pkt Täysjyvä Kalafileet
    Taysjyva Kalafileet
  • 50 g voita paistamiseen
  • 600 g jauhoista perunaa
  • 50 g voita
  • 2 rkl ranskankermaa
  • 1/3 pnt ruohosipulia
  • 1 tl suolaa
  • 2 sitruunaa puolitettuna
  • tuoretta tilliä viimeistelyyn

Valmistus

  1. Paloittele perunat ja keitä ne kypsiksi suolatussa vedessä. Valuta ja anna höyrystyä. Murskaa perunat kulhossa.
  2. Paahda voi pannulla ruskeaksi. Lisää voi perunoiden joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Lisää joukkoon ranskankerma, ruohosipuli ja suola. Sekoita tasaiseksi ja tarkista maku.
  3. Paista kalafileitä paistinpannulla voissa noin 10 minuuttia.
  4. Laita sitruunanpuolikkaat kuivalle pannulle leikkauspinta alaspäin. Paahda sitruunoita noin 3−5 minuuttia, niin kauan, että sitruunan pinta on tummunut ja karamellisoitunut.
  5. Kokoa lautaselle murskattua perunaa, paahdetut kalat sekä paahdettu sitruunanpuolikas. Käytä paahdetun sitruunan mehua kastikkeena. Viimeistele annos tuoreella tillillä.
[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti