Täysjyvä kalafileet japanilaiseen tyyliin

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4
Täysjyvä kalafileet japanilaiseen tyyliin

Kokeile meidän versiotamme klassisesta, japanilaisesta Tonkatsu-annoksesta. Rapeat Täysjyvä kalafileet saavat seurakseen japanilaistyylisen kastikkeen ja raikkaan kasvislisukkeen.

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

4 
dl 
keitettyä riisiä (jasmiini, basmati tai villiriisi)
100 
g 
rapeaa salaattia
150 
g 
sokeriherneitä (pakaste)
150 
g 
soijapapuja (pakaste)
0,5 
kpl 
punasipulia siivuttuna
1 
lime
herneenversoja
Kastike:
1 
dl 
teriyaki-kastiketta
1 
dl 
Hoisin-kastiketta
1 
rkl 
paahdettuja seesaminsiemeniä

Valmistus

  1. Valmista kalafileet pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Kuumenna sokeriherneet ja soijapavut pakkauksen ohjeiden mukaan. Suikaloi sokeriherneet ja purista limen mehua herneiden ja soijapapujen päälle. Keitä riisi ja suikaloi salaatti sekä punasipuli.
     

  3. Sekoita kastikkeen ainesosat yhteen ja anna vetäytyä siihen asti, kunnes tarjoat aterian.

     

  4. Paloittele kalafileet. Asettele lautaselle riisiä, salaattia, sokeriherneitä ja soijapapuja. Laita kalafileet riisin päälle ja valuta niille kastiketta.

Tarjoiluehdotukset

Tarjoa kastike pienistä kulhoista, niin kalapaloja voi dipata siihen.