[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Sitruunamarinoitu kala linssien ja pinaatin kera

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
2
Tämä annos antaa puhtia! Sitruunamarinoidut kalat saavat seurakseen proteiinipitoisia linssejä ja mehevää pinaattia.
'
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
2
Annosten määrä

Ainesosat

  • 1 pkt Sitruunamarinoitu kala
  • 200 g pakastepinaattia
  • 250 g kypsiä linssejä
  • 200 g purjoa
  • 1 sipuli
  • 1 (luomu)sitruuna
  • 25 g voita
  • 1 tl kuivattua rakuunaa
  • 1 valkosipulinkynsi

Valmistus

  1. Hienonna sipuli. Kuumenna voi pannulla ja paista sipulia ja rakuunaa n. 5 minuuttia keskilämmöllä. Hienonna sillä välin valkosipuli ja purjo.

  2. Lisää hienonnettu purjo, valkosipuli ja vettä pannulle sipulin ja rakuunan joukkoon, ja anna hautua n. 8 minuuttia keskilämmöllä kannen alla.

  3. Pese sitruuna ja leikkaa se kahtia. Raasta puolikkaan sitruunan kuorta astiaan. Paista kala pakkauksen ohjeiden mukaan ja pidä lämpimänä.

  4. Kypsennä pinaatti tyhjällä pannulla ja lisää joukkoon sitruunanmehua ja -kuorta. Mausta pippurilla.

  5. Lisää linssit purjoseokseen ja lämmitä niitä muutaman minuutin ajan. Linssit tarvitsee vain lämmittää. Laita linssipurjoseos, pinaatti ja kala lautaselle ja lisää halutessasi siivu sitruunaa.

[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti