[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Remoulade-kastike

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4
Remoulade-kastike sopii täydellisesti englantilaistyylisten Fish & Crisp kalafileidemme kanssa. Rapeiden kalafileiden ja runsaan remouladen yhdistelmä on täyttä taikaa. Remoulade maistuu hyvältä grilliruoan kanssa tai dippinä. Jos sitä jää yli, voit kokeilla sitä yhdessä kalapuikkojen kanssa seuraavana päivänä!
'
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
4
Annosten määrä

Ainesosat

  • 1 dl majoneesia
  • 1 dl ranskankermaa
  • 1 lime
  • 1 tl sinappia
  • 1 tl currymaustetta
  • 1 dl kurkkusalaattia tai hienonnettua maustekurkkua
  • 1 omena
  • maun mukaan
    persiljaa hienonnettuna

Valmistus

  1. Sekoita majoneesi ja ranskankerma keskenään.

  2. Lisää limemehu, sinappi ja curry.

  3. Raasta omena. Sekoita majoneesin ja ranskankerman joukkoon kurkkusalaatti tai hienonnettu maustekurkku sekä raastettu omena. Mausta persiljalla oman maun mukaan.

  4. Anna viilentyä jääkaapissa 30 min ennen tarjoilua.

Tarjoiluehdotukset

Vieläkin helpompi tapa tehdä remoulade-kastiketta on sekoittaa yhteen majoneesia ja maustekurkun paloja. Voit sekoittaa joukkoon myös vähän hienonnettua persiljaa.

[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti