[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Rapsakka kalakulho

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Kokoa trendikäs poké bowl vaihteeksi rapeasta paneroidusta kalasta.

'
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
4
Annosten määrä

Ainesosat

  • 1 Crispies
  • 6,5 dl jasmiiniriisiä
  • 200 g porkkanaa
  • 0,5 romainesalaattia
  • 150 g soijapapuja (kypsiä)
  • 200 g maapähkinöitä
  • 0,5 ruukullista tuoretta korianteria
  • 1 lime
  • Soijakastike:
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 4 rkl japanilaista soijakastiketta
  • 2 rkl ruokosokeria
  • 1-2 rkl Hienonnettu chili
    hienonnettu chili

Valmistus

  1. Keitä riisi pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Valmista kalapalat pakkauksen ohjeiden mukaan.

  3. Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita valkosipuli, soijakastike, sokeri ja hienonnettu chili.

  4. Kuori ja suikaloit porkkanat. Suikaloi myös romainesalaatti ja kypsennä soijapavut. Hienonna maapähkinät ja korianteri sekä paloittele kalapalat.

  5. Kokoa kulhot annostelemalla niihin riisiä, kasviksia, pähkinöitä ja kalaa. Viimeistele soijakastikkeella ja tarjoile limen kera.

Tarjoiluehdotukset

Voit käyttää kulhoon muitakin Finduksen paneroituja kaloja.

[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti