Rapsakka kalakulho

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Rapsakka kalakulho

Kokoa trendikäs poké bowl vaihteeksi rapeasta paneroidusta kalasta.

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

6,5 
dl 
jasmiiniriisiä
200 
g 
porkkanaa
0,5 
romainesalaattia
150 
g 
soijapapuja (kypsiä)
200 
g 
maapähkinöitä
0,5 
ruukullista tuoretta korianteria
1 
lime
Soijakastike:
1 
valkosipulinkynsi
4 
rkl 
japanilaista soijakastiketta
2 
rkl 
ruokosokeria

Valmistus

  1. Keitä riisi pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Valmista kalapalat pakkauksen ohjeiden mukaan.

  3. Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita valkosipuli, soijakastike, sokeri ja hienonnettu chili.

  4. Kuori ja suikaloit porkkanat. Suikaloi myös romainesalaatti ja kypsennä soijapavut. Hienonna maapähkinät ja korianteri sekä paloittele kalapalat.

  5. Kokoa kulhot annostelemalla niihin riisiä, kasviksia, pähkinöitä ja kalaa. Viimeistele soijakastikkeella ja tarjoile limen kera.

Tarjoiluehdotukset

Voit käyttää kulhoon muitakin Finduksen paneroituja kaloja.