[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Rapeaksi paneroidut kalafileet ja parsa-hernerisottoa

Rapeaksi paneroidut kalafileet ja parsa-hernerisottoa
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4
'
Valmistusaika
4
Annosten määrä

Ainesosat

  • 1 pkt
  • 6 dl kasvislientä
  • 2 salottisipulia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 3 dl Arborio-riisiä
  • 2 dl valkoviiniä
  • 4 vihreää parsaa kuorittuna ja paloiksi leikattuna
  • 1 ps pakasteherneitä (200 g)
  • 50 g voita
  • 1 dl parmesan-juustoa
  • 1/2 sitruunan mehu
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria myllystä viimeistelyyn
  • 1 dl herneenversoja

Valmistus

  1. Kiehauta kasvisliemi. Kuullota sipulikuutioita laakeassa kattilassa oliiviöljyssä 2 minuuttia. Lisää joukkoon riisi ja sekoita tasaiseksi. Kuullota hetki ja lisää joukkoon valkoviini. Anna valkoviinin imeytyä riisiin ja nosta kuumaa kasvislientä aina kauhallinen kerrallaan riisin joukkoon koko ajan sekoittaen.
  2. Jatka liemen lisäämistä kauha kerrallaan kunnes riisi alkaa olla kypsää. Lisää risoton joukkoon parsapalat, herneet ja voi. Sekoita tasaiseksi ja anna hautua 1 minuutti. Lisää joukkoon parmesan-juusto ja ota kattila pois liedeltä. Lisää sitruunamehu sekä suola. Sekoita tasaiseksi. Tarkista maku.
  3. Paahda kalafileet 225 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia. Nosta risottoa lautaselle ja murra risoton päälle kalapaloja. Viimeistele rouhitulla mustapippurilla sekä herneenversolla ja parmesan-lastuilla.
[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti