[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Rapea kalaburger

Katso
Rapea kalaburger
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ruokaisan hampurilaisen väliin sopii erinomaisesti rapea kalafilee. Burgeri saa mehukkuutta remoulade-kastikkeesta, jossa maistuu karkea sinappi. Kalaburgeri tarjoillaan itse tehtyjen ranskalaisten kera.

 

'
Valmistusaika
4
Annosten määrä

Ainesosat

  • 1 pkt Kullanrapeat kalafileet
    Kullanrapeat kalafileet
  • 50 g voita
  • 8 viipaletta savujuustoa
  • 4 hampurilaissämpylää
  • 2 tomaattia viipaleina
  • lehtisalaattia
  • 1 punasipuli viipaleina
  • Ryytisinappi-remoulade:
  • 1 dl majoneesia
  • 1/2 dl kermaviiliä
  • 2 tl karkeaa sinappia
  • 2 tl kaprismarjoja hienonnettuna
  • 2 tl suolaa kuutioituna
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/4 tl mustapippuria rouhittuna
  •  
  • 800 g uuniperunaa
  • öljyä
  • 1 tl suolaa

Valmistus

  1. Sekoita remouladen ainekset keskenään ja laita kylmään maustumaan.
  2. Leikkaa uuniperunat tikuiksi ja keitä kiehuvassa vedessä noin 5 minuuttia. Valuta ranskalaiset ja anna höyrystyä, jotta ylimääräinen vesi lähtee pois. Kuivaa ranskalaiset talouspaperin päällä. 
  3. Paista kalafileet keskilämpöisellä pannulla voissa rapeiksi noin 12 minuuttia. Nosta kalafileiden päälle savujuustot. 
  4. Paahda sämpylät kuivalla pannulla. Voitele sämpylöiden kannet remouladella ja kokoa ainekset sämpylöiden väliin.
  5. Uppopaista ranskalaiset 180 asteisessa öljyssä rapeiksi ja mausta suolalla. Tarjoile rapea kalahampurilainen itse tehtyjen ranskalaisten kera. Voit korvata uuniperuna-ranskalaiset Finduksen mikrovalmiilla ranskalaisilla.
[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti