[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Pease-bolognese

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Tee Pease-bolognesesta uusi arkiruokasuosikki koko perheelle! Vegaaneillekin sopivan kasvispastakastikkeen valmistat nopeasti Pease-rouheesta - parin minuutin kypsennys riittää. Nopeaa, yksinkertaista ja hyvää!

'
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
4
Annosten määrä

Ainesosat

  • 1 pkt Pease Rouhe
  • 1 rkl oliiviöljy
  • 340 g pastaa
  • Tomaattikastike:
  • 500 g tomaattimurskaa
  • 1 keltainen sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 porkkanaa
  • 0,5 dl tomaattipyreetä
  • 2 dl kasvislientä
  • Mausta suolalla, pippurilla ja yrteillä

Valmistus

  1. Leikkaa sipuli, porkkanat ja valkosipuli pieniksi kuutioiksi. Freesaa niitä kattilassa kunnes ne pehmenevät. Lisää sen jälkeen tomaattimurska, tomaattipyree ja kasvisliemi.

  2. Keitä valitsemasi pasta pakkauksen ohjeiden mukaan.

  3. Lämmitä paistinpannu ja lisää öljyä. Paista jäistä Pease-rouhetta keskilämmöllä n. 5 minuutin ajan. Kääntele muutaman kerran ja sekoita sekaan tomaattikastike.

Tarjoiluehdotukset

En ännu grönare bolognese? Fräs med finhackad rödbeta och strimald zucchinin med löken, moroten och vitlöken.

[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti