Parmesanpossu

Annosten määrä
3
Parmesanpossu

Suussa sulavan maukasta ja helppo valmistaa! Parmesanpossu on erinomainen vaihtoehto kaikenlaisiin ateriatarpeisiin. Lisukkeiksi suosittelemme paistovihanneksia sekä salaattia tai perunoita maun mukaan.
Annosten määrä
3

Ainesosat

3 
porsaan ulkofileepihviä (à n. 150 g)
voita tai margariinia paistamiseen
tuoretta lehtipersiljaa
Panerointi:
1 
kananmuna
½  
dl 
vehnäjauhoja
25  
g 
Parmesan-juustoraastetta
mustapippurirouhetta
grillimaustetta
suolaa

Valmistus

  1. Sekoita jauhot, juustoraaste ja mausteet keskenään.

  2. Kasta leikkeet kevyesti vatkattuun kananmunaan. Kasta sen jälkeen jauhojuustoseokseen.

  3. Paista leikkeet kypsiksi pannulla n. 2 min molemmin puolin, kunnes pinta on kauniin ruskea.

  4. Valmista kasvikset pakkauksen ohjeen mukaisesti. Halutessasi voit tarjota lisänä raikasta salaattia/perunaa. Viimeistele annos tuoreella lehtipersiljalla.