[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Parmesanpossu

Annosten määrä
3
Suussa sulavan maukasta ja helppo valmistaa! Parmesanpossu on erinomainen vaihtoehto kaikenlaisiin ateriatarpeisiin. Lisukkeiksi suosittelemme paistovihanneksia sekä salaattia tai perunoita maun mukaan.
3
Annosten määrä

Ainesosat

  • 1 ps Välimeren Paistovihannekset
  • 3 porsaan ulkofileepihviä (à n. 150 g)
  • voita tai margariinia paistamiseen
  • tuoretta lehtipersiljaa
  • Panerointi:
  • 1 kananmuna
  • ½ dl vehnäjauhoja
  • 25 g Parmesan-juustoraastetta
  • mustapippurirouhetta
  • grillimaustetta
  • suolaa

Valmistus

  1. Sekoita jauhot, juustoraaste ja mausteet keskenään.

  2. Kasta leikkeet kevyesti vatkattuun kananmunaan. Kasta sen jälkeen jauhojuustoseokseen.

  3. Paista leikkeet kypsiksi pannulla n. 2 min molemmin puolin, kunnes pinta on kauniin ruskea.

  4. Valmista kasvikset pakkauksen ohjeen mukaisesti. Halutessasi voit tarjota lisänä raikasta salaattia/perunaa. Viimeistele annos tuoreella lehtipersiljalla.

[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti