[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Paputostadat

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
1
Upean värikkäät tostadat kätkevät sisäänsä Pease-rouhetta, papuja, maissia ja mausteista kastiketta.

 

'
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
1
Annosten määrä

Ainesosat

  • Maustekastike:b>
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 1 dl rypsiöljyä
  • 0.5 rkl grillimaustetta
  • 0.5 rkl kuivattua meiramia
  • ripaus timjamia
  • ripaus suolaa ja pippuria
  • Tostadat, 3 kpl:
  • 3 kpl maissi/vehnätortilloja
  • 105 g Pease Rouhe
  • 90 g papusekoitusta (esim. musta-, kidney- ja soijapapuja)
  • 15 g suikaloitua punakaalia
  • 60 g tomaatteja lohkottuina
  • 15 g sipulia
  • 30 g ruskistettua maissia sekoitettuna 3 tl majoneesia + chilihiutaleita
  • Viimeistelyyn:
  • tuoretta korianteria ja persiljaa

Valmistus

  1. Sekoita kaikki maustekastikkeen ainekset keskenään.

  2. Paista Pease-rouhetta pienessä määrässä öljyä ja sekoita maustekastikkeeseen.

  3. Täytä tortilla Pease-rouheella ja papusekoituksella. Laita päälle muut ainesosat ja viimeistele tuoreella korianterilla ja persiljalla.

Tarjoiluehdotukset

Voit vaihdella, mitä papuja käytät täytteeseen.

[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti