Paputostadat

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
1

Paputostadat

Upean värikkäät tostadat kätkevät sisäänsä Pease-rouhetta, papuja, maissia ja mausteista kastiketta.

 

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
1

Ainesosat

Maustekastike:b>
1 
rkl 
punaviinietikkaa
1 
dl 
rypsiöljyä
0.5 
rkl 
grillimaustetta
0.5 
rkl 
kuivattua meiramia
ripaus timjamia
ripaus suolaa ja pippuria
Tostadat, 3 kpl:
3 
kpl 
maissi/vehnätortilloja
105 
g 
90 
g 
papusekoitusta (esim. musta-, kidney- ja soijapapuja)
15 
g 
suikaloitua punakaalia
60 
g 
tomaatteja lohkottuina
15 
g 
sipulia
30 g ruskistettua maissia sekoitettuna 3 tl majoneesia + chilihiutaleita
Viimeistelyyn:
tuoretta korianteria ja persiljaa

Valmistus

  1. Sekoita kaikki maustekastikkeen ainekset keskenään.

  2. Paista Pease-rouhetta pienessä määrässä öljyä ja sekoita maustekastikkeeseen.

  3. Täytä tortilla Pease-rouheella ja papusekoituksella. Laita päälle muut ainesosat ja viimeistele tuoreella korianterilla ja persiljalla.

Tarjoiluehdotukset

Voit vaihdella, mitä papuja käytät täytteeseen.