[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Paneroitua kalaa, kookosriisiä ja chilimarinoituja kurkkuja

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Krispig fiskfilé med asiatisk touch

Fish & Crisp kalafileet taipuvat myös aasialaiseen tyyliin. Tarjoile kalafileet kookosriisin, chilimarinoitujen kurkkujen ja kermaviilikastikkeen kera.

'
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
4
Annosten määrä

Ainesosat

  • 2 pkt Fish & Crisp kalafileet
  • 3 dl keitettyä jasmiiniriisiä
  • 1 dl kookoshiutaleita
  • 100 g vihreitä papuja (pakaste)
  • 100 g vahapapuja (pakaste)
  • 0,5 dl paahdettua sipulirouhetta
  • Chilimarinoidut kurkut:
  • 1 kurkku
  • 0,5 dl makeaa chilikastiketta
  • Kermaviilikastike:
  • 2 dl kermaviiliä
  • 2 rkl japanilaista soijakastiketta

Valmistus

  1. Keitä riisi pakkauksen ohjeiden mukaan ja lisää kookoshiutaleet.

  2. Kuumenna pavut pakkauksen ohjeiden mukaisesti ja sekoita ne riisin sekaan. Ripottele riisin päälle paahdettua sipulirouhetta.

  3. Valmista kalafileet pakkauksen ohjeiden mukaan.

  4. Puolita kurkku pituussuuntaan ja koverra lusikalla siemenet pois. Siivuta kurkunpuolikkaat ja sekoita niihin makea chilikastike.

  5. Sekoita kermaviili soijakastikkeen kanssa ja tarjoa kalan kera.

Tarjoiluehdotukset

Paloittele kalafileet ja tarjoile annos kulhoista syömäpuikkojen kera.

[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti