Paneroitua kalaa, kookosriisiä ja chilimarinoituja kurkkuja

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Fish & Crisp kalafileet taipuvat myös aasialaiseen tyyliin. Tarjoile kalafileet kookosriisin, chilimarinoitujen kurkkujen ja kermaviilikastikkeen kera.

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

3 
dl
 
keitettyä jasmiiniriisiä
1 
dl
 
kookoshiutaleita
100 
g
 
vihreitä papuja (pakaste)
100 
g
 
vahapapuja (pakaste)
0,5 
dl
 
paahdettua sipulirouhetta
- Chilimarinoidut kurkut:
1 
kurkku
0,5 
dl
 
makeaa chilikastiketta
- Kermaviilikastike:
2 
dl
 
kermaviiliä
2 
rkl
 
japanilaista soijakastiketta

Valmistus

  1. Keitä riisi pakkauksen ohjeiden mukaan ja lisää kookoshiutaleet.

  2. Kuumenna pavut pakkauksen ohjeiden mukaisesti ja sekoita ne riisin sekaan. Ripottele riisin päälle paahdettua sipulirouhetta.

  3. Valmista kalafileet pakkauksen ohjeiden mukaan.

  4. Puolita kurkku pituussuuntaan ja koverra lusikalla siemenet pois. Siivuta kurkunpuolikkaat ja sekoita niihin makea chilikastike.

  5. Sekoita kermaviili soijakastikkeen kanssa ja tarjoa kalan kera.

Tarjoiluehdotukset

Paloittele kalafileet ja tarjoile annos kulhoista syömäpuikkojen kera.

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä