[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Paistetut täysjyväkalafileet ja uunijuurekset

Paistetut täysjyväkalafileet ja uunijuurekset
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4
'
Valmistusaika
4
Annosten määrä

Ainesosat

  • 2 pkt Täysjyvä Kalafileet
    Taysjyva Kalafileet
  • 1 palsternakka
  • 2 naattiporkkanaa
  • 1/2 juuriselleri
  • 1/2 lanttu
  • 2 sipulia
  • 50 g voita
  • 1-2 tl suolaa
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 3 rkl hunajaa
  • 2 oksaa rosmariinia

Valmistus

  1. Kuori ja leikkaa juurekset tasakokoisiksi paloiksi. Sulata voi ja kaada se juuresten päälle kulhoon. Lisää mausteet, hunaja sekä rosmariini ja sekoita tasaiseksi.
  2. Levitä juurekset uunipelille ja paahda 185 asteessa noin 35 minuuttia. Pyörittele juurekset paahtamisen jälkeen uunivuoassa, jotta paahtunut voi tarttuu tasaisesti juureksiin ennen tarjoilua. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa.
  3. Paahda kalafileet 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoile kala paahdettujen uunijuureksien kera. Voit täydentää kokonaisuutta herkullisella tilli-kermaviilikastikkeella.
[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti