[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Paistetut kullanrapeat kalafileet, rapu-jogurttia & paahdettua kukkakaalia

Paistetut kullanrapeat kalafileet, rapu-jogurttia & paahdettua kukkakaalia
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4
'
Valmistusaika
4
Annosten määrä

Ainesosat

  • 1 pkt Kullanrapeat kalafileet
    Kullanrapeat kalafileet
  • 1/2 dl öljyä
  • 3 oksaa timjamia
  • Rapu-jogurttikastike:
  • 50 g jokirapuja hienonnettuna
  • 3 dl turkkilaista jogurttia
  • 2 tl sriracha-kastiketta
  • 1/3 pnt ruohosipulia
  • 1 tl suolaa
  • 1/3 tl mustapippuria
  •  
  • 1 kukkakaali
  • 50 g voita
  • 1/2 tl curryjauhetta
  • 30 g cashewpähkinöitä
  • 1 tl suolaa
  •  
  • lehtipersiljaa koristeluun

Valmistus

  1. Sekoita kastikkeen aineet yhteen ja laita kylmään maustumaan.
  2. Irrota kukkakaalista nuput ja puolita isoimmat palat.
  3. Lämmitä voi keskilämpöisellä paistinpannulla ja lisää joukkoon curry. Nosta pannulle kukkakaalit ja paahda voissa noin 3 minuuttia.
  4. Lisää joukkoon cashewpähkinät. Sekoita tasaiseksi ja paahda vielä noin 2 minuuttia. Mausta suolalla.
  5. Paahda kalapalat pannulla öljyssä noin 10 minuuttia timjaminoksien kera.
  6. Kokoa lautaselle paahdettuja kukkakaaleja, rapeita kalapaloja sekä rapujogurttia. Viimeistele lehtipersiljalla.
[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti