Paahdetut ruusukaalit

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Yksinkertainen resepti, mutta niin hyvää!

 

 

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

1 
ps
 
ruusukaalia pakasteena
25 
g
 
voita
½ 
dl
 
ruokokidesokeria
ripaus suolaa
vastajauhettua valkoopippuria

Valmistus

  1. Paista jäiset ruusukaalit voissa keskilämmöllä. Kääntele harvakseltaan.

  2. Kun kaalit ovat pehmeitä ja kullanvärisiä, ripottele niille sokeria ja kääntele, kunnes pinta on herkullisen rapea.

  3. Mausta suolalla ja pippurilla oman maun mukaan.

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä