Naudanlihapyttipannu paistettujen sienten kera

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4
Naudanlihapyttipannu paistettujen sienten kera

Naudanlihapyttipannu on klassikko. Tarjoile se vaihteeksi paistettujen sienten ja parsakaalinuppujen kera. Viimeistele hyvällä majoneesikastikkeella.

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

100 
g 
herkkusieniä tai muita sieniä
150 
g 
parsakaalia
2 
rkl 
voita
suolaa ja pippuria
KASTIKE:
2 
dl 
majoneesia
2 
dl 
ranskankermaa
2-4 
rkl 
chilikastiketta
suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Paista pyttipannu pakkauksen ohjeiden mukaisesti.

     

  2. Pilko parsakaali pieneksi. Paista sienet ja parsakaalit niin, että ne saavat kauniin värin.

     

     

     

  3. Valmista majoneesikastike sekoittamalla ainesosat keskenään. Sekoita sienet ja parsakaalit pyttipannun sekaan juuri ennen tarjoilua. Tarjoile lisäksi majoneesikastiketta.

Tarjoiluehdotukset

Voit myös paistaa kananmunan pyttipannun lisäkkeeksi.