[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Naudanlihapyttipannu paistettujen sienten kera

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Naudanlihapyttipannu on klassikko. Tarjoile se vaihteeksi paistettujen sienten ja parsakaalinuppujen kera. Viimeistele hyvällä majoneesikastikkeella.

'
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
4
Annosten määrä

Ainesosat

  • 1 ps Naudanlihapyttipannu (BIG PACK)
    naudanlihapyttipannu big pack
  • 100 g herkkusieniä tai muita sieniä
  • 150 g parsakaalia
  • 2 rkl voita
  • suolaa ja pippuria
  • KASTIKE:
  • 2 dl majoneesia
  • 2 dl ranskankermaa
  • 2-4 rkl chilikastiketta
  • suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Paista pyttipannu pakkauksen ohjeiden mukaisesti.

     

  2. Pilko parsakaali pieneksi. Paista sienet ja parsakaalit niin, että ne saavat kauniin värin.

     

     

     

  3. Valmista majoneesikastike sekoittamalla ainesosat keskenään. Sekoita sienet ja parsakaalit pyttipannun sekaan juuri ennen tarjoilua. Tarjoile lisäksi majoneesikastiketta.

Tarjoiluehdotukset

Voit myös paistaa kananmunan pyttipannun lisäkkeeksi.

[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti