[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Makean tuliset kasvistostadat

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
1
Potkua antava tostada rakentuu vegaanisesta Pease-rouheesta, maissista ja chipotle-kastikkeesta.
'
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
1
Annosten määrä

Ainesosat

  • Chipotle-kastike (voit myös käyttää valmista chipotle-kastiketta):
  • 1 dl majoneesia
  • 1 rkl limemehua
  • 0,5 tl chipotle-tahnaa
  • 15 g rusinoita
  • 1 dl vettä
  • ripaus suolaa ja pippuria
  • Tostadat:
  • 3 kpl maissi/vehnätortilloja
  • 90 g Pease Rouhe
  • 45 g paistettua maissia
  • 3 rkl avokadoa ja smetanaa (50/50), chiliä maun mukaan
  • 15 g pikkelöityä punasipulia tai punasipulihilloketta
  • 45 g kirsikkatomaatteja lohkoina
  • jauhettua juustokuminaa (jeera)

Valmistus

  1. Sekoita kaikki maustekastikkeen ainesosat keskenään.

  2. Paista Pease-rouhetta pannulla ja sekoita mukaan maustekastike.

  3. Laita Pease-kastike tortillalle ja kasaa päälle maissi, avokado-smetana, sipuli ja tomaatit. Ripottele vielä jauhettua juustokuminaa maun mukaan.

Tarjoiluehdotukset

Tarjoa tostadan kanssa nachoja.

[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti