[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Lohipasta

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Kokeile meidän huippuhyvää, tomaattipohjaista lohipastaamme! Pasta valmistuu yhdessä kattilassa, joten se säästää sekä tiskiä että aikaa.

 

 

 

 

'
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
4
Annosten määrä

Ainesosat

  • 1 Lohikuutiot
    lohikuutiot
  • 340 spagettia
  • 250 kirsikkatomaatteja
  • 250 pakasteherneitä
  • 2 salottisipulia
  • ½ Basilika
    basilikaa pakasteena ja hienonnettuna
  • 3 oliiviöljyä
  • 1 tomaattipyrettä
  • 5-6 vettä
  • 50 parmesaania
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistus

  1. Kuori ja suikaloi salottisipulit ohuiksi siivuiksi. 

  2. Puolita kirsikkatomaatit.

  3. Mausta lohikuutiot suolalla ja pippurilla.

  4. Laita leveään, matalaan kattilaan spagetti, tomaatit, sipulit, tomaattipyree, basilika, oliiviöljy ja vesi. Anna kiehua muutama minuutti ennen kuin lisäät mukaan lohikuutiot.

  5. Lisää lohikuutiot sekä herneet ja anna pastan kiehua 6-8 minuuttia tai kunnes sekä lohi että pasta on kypsää ja nesteestä on tullut kastike.

  6. Vänd ner laxbitarna och ärter precis innan servering. 

  7. Smaksätt med svartpeppar och salt. 

Tarjoiluehdotukset

Viimeistele raastamalla parmesaania annosten päälle.

[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti