Ainesosat
50
g
voita
4
pitaleipä
1
ps
jääsalaatti
revittynä
2
viipaleina
1
punasipuli
ohuina renkaina
1/3
kurkku
viipaleina
Jogurttikastike:
2
dl
ruokajogurttia
8
minttua
hienonnettuna
1/2
sitruunan mehu ja kuori
1
tl
suolaa
1/2
tl
sokeria
1
valkosipulinkynsi
raastettuna
Valmistus
Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja anna maustua kylmässä.
Lämmitä paistinpannu keskilämmölle. Laita voi pannulle ja paista falafel-pyöryköitä noin 15 minuuttia, kunnes ne ovat kuumia ja pinnalta rapeita.
Lämmitä pitaleivät uunissa tai mikrossa. Halkaise pitaleivät ja kokoa leivän väliin salaatti, tomaatti, punasipuli ja kurkku. Nosta päällimmäiseksi falafel-pyörykät ja lusikoi päälle runsaasti jogurttikastiketta. Tarjoa pitaleipä paperitaskusta.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä