[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Lehtikaalipesto

Lehtikaalipesto
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Tätä lehtikaalipestoa kannattaa valmistaa kerralla reilusti, sillä se sopii niin salaatin joukkoon, keittoon, pastan sekaan kuin munakkaan täytteeksikin. Pesto säilyy viileässä noin viikon ajan.

 

'
Valmistusaika
4
Annosten määrä

Ainesosat

  • 1 pkt Hienonnettu Lehtikaali
    Hienonnettu Lehtikaali
  • 1 pnt basilikaa
  • 3 valkosipulia
  • 1 tl suolaa
  • 1-1 1/2 dl oliiviöljyä
  • 1/2 dl pinjansiemeniä
  • 1 dl parmesan-juustoa raastettuna
  • suolaa, rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. Kuumenna lehtikaali ennen käyttöä. Hienonna lehtikaali, basilika, valkosipuli ja suola yleiskoneen kutterikulhossa, sauvasekoittimella tai morttelissa. Lisää joukkoon oliiviöljy, pinjansiemenet ja parmesan-juusto.
  2. Murskaa pinjansiemenet, mutta älä hienonna täysin tasaiseksi. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.
[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti